NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

10. prosince 2011

GSC končí, S.T.A.L.K.E.R. 2 taky

Tahle informace otřásla nejedním stalkerem a je bohužel pravdivá. GSC sice nepatřilo z hlediska přístupu ke komunitě nebo betatestovacích procedur k nejlepším, ale jedno se upřít nedá - série S.T.A.L.K.E.R. byla osobitá a až na zakopnutí v podobě Clear Sky i vysoce atmosférická. 

Počáteční vývoj sice provázely značné komplikace a nebýt rapidních škrtů na nátlak THQ, tak by tady žádná taková hra nikdy nebyla, ale veškerá vynaložená práce za to stála. Po hráči byl vyžadován trochu specifičtější přístup, ale ten byl ve výsledku odměněn jen těžko popsatelným zážitkem. A i přesto, že mi základní verze bez modifikací nebyly tak úplně po chuti, vždycky byla reálná možnost, jak si alespoň něco upravit k obrazu svému a vyždímat ze hry další hodiny zábavy a zážitků. Teď je to ale jinak... pokud Vás zajímají podrobnosti, můžete si přečíst bližší informace na Scorpions webu, konkrétně ve včerejší a dnešní novince.

V pondělí se má objevit oficiální prohlášení přímo od Sergeje Grigoroviče.

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Tak doufám, že to někdo převezme a dodělá, ale zároveň se bojím aby z toho neudělali kravinu.

xaint řekl(a)...

tak nejak porad podvedome doufam, ze mi nekdo rekne, ze to neni pravda... delali televizni serial, vydavali z toho sveta knizky, vydavali vlastni obleceni, meli velmi aktivni a vernou komunitu...
no, pockam si na pondeli...

Anonymní řekl(a)...

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Anonymní řekl(a)...

Teď když jsem si koupil nový monitor. A těšil jsem se na Stalker2 ve full hd. :-(
Snad to nedopustí. Vždyť by to byl mezinárodní den smutku.

SaimonCZ řekl(a)...

Jeste to neni zcela jiste, jejich oficialni vyjadreni zni: We will do our best to continue. However, at this moment, nothing is certain.

Takze vyjadreni jako prase.

Datastor řekl(a)...

No právě... tohle prohlášení má v podstatě nulovou výpovědní hodnotu, takže jsme zase tam, kde jsme byli.

Anonymní řekl(a)...

Ale predsa nekoncia, ved scorpions CZ je toho dokazom, v GSC akurat pracuje na Stalkerovi Dvojce uz len par ludi, TO NIE JE KONEC.