NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

1. srpna 2010

Nedělní hlášení

Víkendová baterie změn je právě k mání - předně bych rád zareagoval na komentář u předchozí novinky a znovu předhazuju pohled na detailnější model Desert Eaglu [včetně záběru na mířidla]. Oproti té nevzhledné krabici z originální hry je to sto a jedno. Stejně tak se tady povaluje obrázek s Coltem 1911 a upravenými mířidly na pušce SIG SG.550.


Nové zbraně u nepřátel fungují dobře, zvlášť vojáci Monolitu v exoskeletonu s Protektou v ruce dovedou solidně potrápit. Pak ještě následovala chvilková prohlídka all.spawn souboru, odkud jsem odmazal oblek Berill z podzemní laboratoře X-16 v Jantaru a vestu Monolitu s oblekem Svobody, které se povalovaly v jedné z maringotek u antén Vypalovače mozků. Dál se povedlo trochu vylepšit titulky u Doktorova rozhovoru se Střelcem v podzemí Agropromu, kdy se jedna z vět nezobrazovala správně. Zbytek textů pak prošel nějakou tou drobnou úpravou, aby na sebe věty líp navazovaly. Opravy se dočkaly  i titulky u Duchova audiozáznamu v laboratoři X16, kde zas byl problém v zacyklení předposlední a poslední věty. Ty se zhruba v polovině audiozáznamu zobrazily znovu. Shrnuto a podtrženo - seznam změn krásně narostl a už teď je v něm zmínka o necelých šedesáti opravách, doplňcích a vylepšení.


K odkazu ke starší verzi s číslem 7.770 nově přibyl kontrolní součet, ale musel jsem vycházet z archivu, co jsem v tu chvíli znovu stáhl [jelikož už mi originální verze nikde na disku neležela]. Hodnota MD5 algoritmu by ale měla odpovídat.

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

No vida, dobrá práce Datastore, jen aby pak velikost tohoto DMP nepřesáhla velikost hry samotné :D

Jen tak dál.

V.

Rodelero řekl(a)...

U toho md5 si muzes byt uplne jisty, kdyz nam vysel obema nezavisle uplne stejny. Jeho mechanismus se podarilo zatim prolomit pouze teoreticky (ceskymi profiky ;-) ), v praxi se to jeste nikomu nepovedlo.

Zaroven sance, ze mame oba dva naprosto stejne poskozene archivy je presne 1:3753867840. ;-)

Cili i sance vyhry ve Sportce se oproti tomuto jevi jako solidni :-D

Paxan řekl(a)...

Těším se až výjde nová verze :-) a tvoji práci hodnotím jako kvalitní.

Anonymní řekl(a)...

ahoj, jelikož se obávám že velikost dalšího DMP bude OOObrovská (a já mám velice pomalý internet- dmp k cop sem tahal asi 5 hodin :-/). ty vždy do hry přibalíš ruský dabing (který je velký nějakých 100-200mb (?)) ale řekl bych že ho ne-všichni využijou, protože cz dabing je povedený. Nešlo by ru dabing oddělit od dpm a uploadnout ho zvláť?

Datastor řekl(a)...

Dabing se nepovedl snad až na dvě postavy skoro vůbec, zvlášť u Barmana a Wolfa ne - proto tam taky je ruština (nejde se tomu divit, když celou hru namluvili všehovšudy čtyři dabéři). Jinak by se ale velikost modpacku neměla moc lišit od velikosti předchozího vydání.

Unknown řekl(a)...

Tak to si mi teraz Datastor pohladil na duši, Colt moja stalker srdcovka. Nádherny model

Unknown řekl(a)...

ja ako milovnik desert eagle sa ti klaniam nadherny model ozaj a na kedy priblizne planujes vidanie novej vezrie modpacku ? nechce sa mi zacinat nova hra v tejto verzii radsej si pockam