NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

2. srpna 2010

S plnou sumkou

Pokud jste vyzkoušeli alespoň jeden ze starších buildů, tak vám určitě neunikla přítomnost poněkud odlišnějšího systému umisťování předmětů na opasek. Oproti prodejní verzi, kam šlo dát jenom artefakty, se dřív daly podobným způsobem přesouvat i náboje. Pokud jste veškerou zásobu střeliva spotřebovali, museli jste si pak opasek znovu naplnit. No a přesně tohle teď bude i v novějším DMPčku - opasek má sedm slotů, do kterých dáte jednu krabičku nábojů do pistole a tři balíčky nábojů do útočné pušky. A nebo radši upřednostníte raketu do RPG-7, detektor a tři artefakty? Co takhle vsadit na jistotu a ověsit se pěticí artefaktů a jenom jednou krabičkou nábojů do Dragunova? Možností je spousta...



5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Nebylo by spiše zajímavější (a realističtější) vytvořit předmět "zasobník" a do sumek si dát třeba tří nebo čtyři zasobniky (plné) po vystřílení by tam v sumkach zůstavali jen by se museli naplnit municí? (samosebou by to platilo jen pro zbraně kde zasobnik je, pro brokovnice ne, tam by se do sumek umistily ty náboje jak je maš tam teď)

Bylo by to zajímavé i reálné a mohlo by to vést i k tomu že by se mohli kupovat i upravené zasobniky na více nabojů (neco podobneho jako co jsem viděl ve videu na nový Weapon Patch) a rozšiřil by se opět obchod s Stalkery i obchodniky.

Pavello řekl(a)...

A jak to bude s náboji, které posbírám? Ty se přesunou do batohu, ze kterého je pak podle potřeby doplním na opasek nebo jak to bude fungovat?

Datastor řekl(a)...

#1: Tohle mě napadlo několikrát, ale realizace je nulová. Pokud myslíš Weapon Patch, co byl k vidění na Youtube, tak tam se to řešilo naprosto odlišně (a byl snad navíc jenom pro CoP).

#2: Přesně tak jak píšeš. Munice se potom na pásku sloučí k sobě až do maximálního počtu nábojů v krabičce (takže většinou 20 a 30).

Anonymní řekl(a)...

Datastore tak jsem to myslel alespon to implementovat do CoP.

Nevim jestli tento článek byl věnován SoCh nebo CoP (ce se zbraní týče).... dle vyběru nabítky batohu SoCh, ale něco jsi psal že pracuješ i na DMP na CoP.

Anonymní řekl(a)...

No páni, to je žůžo!!!:)