NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

21. prosince 2009

[Call of Pripyat] DMP Next 1.02 + patch



Nová aktualizovaná verze staršího DMPčka, kde kromě opravy nesplnitelného úkolu v Pripjati přibylo i pár dalších zbraní, došlo k opravám několika textů a samozřejmě i k dalším změnám. Kompletní seznam je jako vždy k dispozici pod samotným odkazem ke stažení. (pokud by se správně nezobrazovaly české znaky, přepněte si ve svém webovém prohlížeči znakovou sadu na "Středoevropské jazyky / Windows-1250").

Modpack už ve výchozím stavu obsahuje české titulky (včetně dabingu v ruštině), proto do něj už samostatně existující češtinu nedodávejte! Dočkali byste se leda tak pádů hry.

Uložené pozice ze starší verze modpacku by měly fungovat i tady. Stejně jako minule bych doporučil hrát výhradně s patchem 1.6.01. Instrukce přímo v modpacku obsahují v popisku neadekvátní číslo verze, ale obsahově jsou korektní.



Download: e-disk [cca 290 MB]
Patch 01-04: e-disk *
Seznam změn: scorpions ftp
Informace a diskuze: scorpions fórum


* Archiv po stažení stačí rozbalit a celou gamedata složku nakopírovat přes stávající verzi modpacku. Patch řeší pád hry v Jupiteru vlivem rozšíření sortimentu o pistoli Colt 1911 u Havajce, dál pak opravuje nezobrazující se text v Jupiteru [ještě před cestou do Pripjati], možnost prodávat u profesora Hermana několik zbraní a krom toho všeho ještě odstraňuje náhodně se zvyšující výkupní ceny u Sovy a Havajce.

10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Bez Datastor Modpacku to jednoduše není ono, díky za něj !!

Anonymní řekl(a)...

Skvelá práce a jak už bylo víše řečeno, bez tvého přispění by to skutečně opět nebylo ono! Uctivá poklona a jen tak dál!!!

Jožka řekl(a)...

,,nechť hrby tvého velblouda nikdy nevyschnou a slunce ať Tě nikdy nepálí.... jinými slovy výborná práce! :-)

Datastor řekl(a)...

A já díky všem za reakce :-).

Anonymní řekl(a)...

no call of pripyat zas tak špatenej bez modu neni ale ten mod je opravdu vybornej díky datastore

Wercingetorix řekl(a)...

No , není to moc k modpacku , ale stejně : Copak se stalo se stalker.scorpions ? Nefunguje ani forum ani web . Dělá to jenom mě nebo je to nějaký výpadek systému ?


A modpack je fakt dobrý : MYslím že tu hru povznesl o několik úrovní výše :)

Wercingetorix řekl(a)...

A snad bych ještě dodal že na stránce se objeví " Nelze vybrat tuto databázi: Too many connections " Znamená to snad že je na stránce příliš mnoho připojení nebo jak ? :)

Wercingetorix řekl(a)...

Tak už je to dobré :D Omlouvám se za spam .

Anonymní řekl(a)...

cus,chtel bych se zeptat,da se nejak udelat,aby se v lokacich casteji objevovali nepratele???kolikrat prochazim ruzny lokace a je tam ticho a smutno jak v hrobe.dik za info.žlababa

Datastor řekl(a)...

Tohle by se muselo řešit dodáním dalších spawn-pozic přímo do mapy, jako to měl třeba SMRTER modpack - ale tyhle změny do DMP dávat nechci, protože postavy se spawnou vždycky při dojití na nějakou pomyslnou hranici (a pak to dopadá tak, že kolem tebe nikdo nejde, uděláš ještě krok dopředu a najednou máš v zádech tři divočáky).