NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

11. května 2014

DMP Altera [Call of Pripyat] - update 3.69


_______________________________________________________________

Download [29 MB]: dropbox 
Seznam změn: PDF
________________________________________________________


Instrukce:
  • Jednoduše stačí spustit instalátor a vybrat si, jaký režim chcete. Spolu s ním se nainstalují i všechny upravené soubory a změní se číslo verze v hlavní nabídce. Aktualizaci instalujte do hlavní kořenové složky s nainstalovanou hrou [například C:\Hry\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat].
  • Odkaz k aktualiaci je uveden i v základním článku u DMP Altera 3.6. Archiv zároveň obsahuje změny ze všech předchozích aktualizací a není tedy nutné stahovat předchozí.

Poznámka:
  • Pokud hrajete s navýšeným FOVem [hodnotou zorného pole], je nutné stáhnout si ze sekce doplňků upravené soubory kompatibilní s nejnovější aktualizací.
  • V případě hraní s AtmosFearem je nutné stáhnout znovu DMP plugin pro základní verzi AtmosFearu a soubory z archivu překopírovat do hlavní gamedata složky s aktivním modpackem.

11 komentářů:

Wolf23cz řekl(a)...

Zdravím Datastore v tomto update 3.69 máš zřejmě asi bug s výdží.
Když se snažím dopnit vydrž tak ned padá na kritickou červenou barvu (myslim to červené kolčko s vydličkou a nožem).
Prosim tě o radu jak to provit ne bo se na to koukni a skus to opravit budu ti vděčný protože jsem vylkým fanouškem tvého Modpeku.
Děkuji za přečtení tohoto komentáře.
S pozdrazem fanoušek Datastor Modpeku.

Datastor řekl(a)...

Nazdar,
jak se tu výdrž snažíš doplnit? Energy drinkem nebo nějakou jinou cestou? Ikona vidličky s nožem značí míru hladovosti, která s výdrží jako takovou nesouvisí. Stačí, když mi to popíšeš nějak blíž, ať se mám čeho chytit.

Wolf23cz řekl(a)...

Znovu Zdravím Datastore nevim jak bych ti to napsal a nevim jestli bys to pochopil cobych napsal.
Tak ti tady davam odkaz na moje video kde ti znazornim ten bug v update 3.69 odkaz: https://www.youtube.com/my_videos?o=U .
Děkuji ti za pomoc s pozdravem fanoušek datastor modpack

Datastor řekl(a)...

Podíval bych se rád, ale ten odkaz, cos mi poslal, je na seznam videí uživatele (tzn. kdo na něj klikne, zobrazí se mu jeho videa). Musíš si to svoje video nejdřív rozkliknout a teprv tenhle odkaz mi poslat.

Wolf23cz řekl(a)...

Sorry tady je ten spravný: https://www.youtube.com/watch?v=qFw1hdKq_58 .

Datastor řekl(a)...

Vyzkoušel jsem a indikátor fungoval naprosto bez problému. Spíš to dělá (soudě podle těch financí ve videu) trainer nebo nějaká vlastní úprava.

Unknown řekl(a)...

Wolf skus si znizit maximalnu vahu mas ju cez 2000, teda nosnost . zniz ju a mozno ta unava klesne. Daj tam 300 a urcite ti klesne.

Anonymní řekl(a)...

Prosím tě Dato,mám problém spustit Stalkera Call of Pripyat a enžín mi přestává pracovat,podle návodu sem se řídil a docházej mi z toho nervy.
Předem díky ;)

Datastor řekl(a)...

Nazdar,
podívej se do inforační záložky, kde najdeš postup, jak hlásit chyby. Z tohohle popisu vážně nic zjistit nedokážu.

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Daty,.. mám stejný problém s hladovostí. od doby co jsi upravil tu bublinu, zlatou rybu a vločku, tka v momentě kdy si je nasadím,... tak mi to vysaje hladovost na minimum... musím mít jedině světlušku, aby se to drželo v normě.... Takže jediná kombinace na artefakty je bublina + světluška... :/

Datastor řekl(a)...

Nazdar,
rozhodně se na to v nejbližší době podívám. Snažil jsem se tu hladovost nějak vybalancovat, ale je pravda, že všechny kombinace artefaktů jsem nezkoušel.