NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

21. listopadu 2013

Z Rakouska do Zóny

Rakouské Glocky mají všichni rádi. Želbohu v CoP DMP se zatím žádný takový kousek kvůli absenci kvalitního modelu nebo odpovídající animaci neobjevil a hráčská obec strádala. Mužská část se po této pistoli domáhala po svém - ať již zprudka (Vyber si - Glock nebo přes držku), diplomaticky (Přidej do hry Glock a já nevyhodim do vzduchu Aralku!), vědecky (Poslední studie ukazují, že pistole Glock mají pozitivní vliv na vývoj světové ekonomiky), úředně (Dobrý den, jménem magistrátu hlavního města Prahy se dožadujeme, aby v modpacku byl přítomen Glock), zoufale (Jáááá chcíííí Glóóóókááááá!), milostivě (Za Glocka přestanu týrat služebnictvo), no a někteří zkoušeli i vyhrožovat džihádem. Dámská herní část na to šla samozřejmě mnohem sofistikovaněji pomocí hesel Za Glocka ti pošlu svoje kalhotky, případně ráznějšími Sňatek za Glocka. Kuloáry dokonce zmiňují, že se pár takových požadavků objevilo vyrytých i v kachličkách na několika veřejných záchodech.

Inu, čekání je u konce. Glock se konečně objevil a vypadá k světu - o tom se ale můžete přesvědčit na screenshotech.


18 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Date, tak teď se těším už opravdu hodně-měl by si si pospíšit aby si náhodou neuklouzl a nespadl do nějaké nepříjemné anomálie :-)

Voky84

Anonymní řekl(a)...

kdy bude možnost mít gločka ???

L2t von Focker

Datastor řekl(a)...

Hned, jakmile bude DMP ke stažení.

Huger řekl(a)...

A daty, chci se jen zeptat jestli se chystáš nebo jestli jsi popřemýšlel jak zprovoznit kytaru a harmoniku do hry pro hráče :)

Datastor řekl(a)...

Pro to nemám moc důvodů - stejně by šlo jenom o jednu nebo maximálně dvě animace, na jejichž přehrávání by hráč neměl vliv.

Huger řekl(a)...

mno právě.. šlo by jenom o jednu.. nebo dvě animace, ale hlavní je že prostě se zapne ta hudba z té kytary :D, Já bych to tam např velmi moc rád uvítal. Je to sice k ničemu ale aby to nebylo jen o klikání na střelbu, tak hrát ostatním stalkerům u ohně je bomba :D

Anonymní řekl(a)...

S tou kytarou to není šatný nápad, je trochu divné, když jí nosíš na zádech, ale nemůžeš si zahrát...jít po cestě a přitom si brnkat by bylo fajn...třeba kdyby šlo tam dát...příklad: 20 skladeb, které by se náhodně přehrávaly.


Ferdys

VictorCZ řekl(a)...

no hele já bych to rád uvítal ale mě by nejvíc těšilo kdyby tam bylo možno brát stalkery do týmu to by bylo právě lehký se vypořádat s težkým problemem beru to jako Mystery mod

Anonymní řekl(a)...

Tak stalkeři jsou samotáři, a ke všemu, jak zní pravidlo.. nikomu nevěř... takže asi proto většina jede na vlastní pěst... a ta kytara tam prostě fakt chybí :)

Anonymní řekl(a)...

No jen aby jsme se v té zóně za chvíli nedrželi za ruce :-)

Voky 84

VictorCZ řekl(a)...

se divim že se neokrádaj banditi když jsou v tí zoně taky :)

Anonymní řekl(a)...

Já na nové DMP čekám jak na boží smilování :D Jen do toho Datastore ! Rád bych, kdyby bylo DMP už na vánoce :D Anebo lépe ještě dříve. Každopádně ti fandím, bez tvého DMP by Stalker už možná ani nebyl v počítači :)

Datastor řekl(a)...

Pokud se nic nestane a povede se mi dodělat poslední opravy nějak rozumně, tak bych Alteru skutečně rád vydal právě na Vánoce (ale nechci to zakřiknout - u Stalkera člověk nikdy neví). Tak jako tak mockrát díky za zájem, protože bez zájmu by zase nebylo DMP :).

Anonymní řekl(a)...

Zdravím Datastore mám jednu otázku: Mám notebook a když stisknu klávesu Fn vždy mi fungovalo měnit zvuk a teď ne jako jo funguje ale jen vždy o jedno procento hlasitosti zvuku kdyby si věděl co s tím prosím odpověz. Dík za odpovědi.

Datastor řekl(a)...

Nazdar,
tak to nemám ponětí - vzhledem k tomu, že hraju jenom na desktopu, tak ti vážně poradit nedokážu.

Unknown řekl(a)...

Čus Daty před časem jsem našel na Netu nějaký program který se jmenuje Game Booster chci se zeptat jestli něco takového funguje pro FPS u her.

Datastor řekl(a)...

Nazdar,
asi fungovat bude, ale neřekl bych, že půjde o razantní změnu. Já tyhle programy obecně nemám moc v oblibě, takže ti k tomu nic bližšího říct nedovedu - každopádně nejde čekat, že se ti povede vymáčknout třeba +100 fps. Můžeš ho vyzkoušet, ale znatelnou změnu opravdu nečekej.

Anonymní řekl(a)...

Souhlasim s Datym, drive jsem tyto a podobne programky a utility na tzv. zvyseni vykonu, ruzne cistice registru apod. "PC mediky" pouzival, a nikdy jsem v tom skutecnejsi rozdil ve vykonu nevidel a ze by to nekdy tzv. "jednim tlacitkem" vyresilo nejaky systemovy problem to uz vubec ne... Spise vim o lidech, co jim to dokazalo udelat i paseku (ruzne registry cleanery a jim podobne programy) *Frater*