NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

1. září 2013

I taková reakce se najde

Je to zvláštní, taková lidská nestabilita. V jednom mailu mi člověk, co se prezentuje jako "kdysi jsem na vojně sloužil jako příslušník speciálních jednotek se zařazením jako odstřelovač" napíše kultivovanou reakci s tím, že v DMP je nějak podezřele neúčinná munice (což by být neměla a není). Po několika mailech tazatel debatu ukočil následujícím dovětkem:

Zajímalo by mě kde by měla být alespoň jediná solidní puška. Co však přiznávám, tak s největší pravděpodobností  byla chyba u nás. Přičítám to špatné instalaci přes starší DMP nebo nevím jak se to mohlo stát....V každém případě děkujem za tvou práci i tvůj čas, ktery si nám věnoval.......

A další den zlom.

TAK JSEM ZJISTIL ŽE JSI JEN OBYČEJNÁ SAMOLIBÁ MRDKA A BUZERANT. PSAL A POPROSIL JSEM TĚ ABY JSI MĚ NAPSAL ALESPOŇ JEDNU SKRÝŠ KDE JE NĚJAKÁ SOLIDNÍ ZBRAŇ. NENAPSAL SI NIC JEN MELEŠ HOVNA.ZKURVIL SI TO A CELÁ HRA STOJÍ ZA HOVNO TY DEBILE. NECH SI ZASE RADŠI STRKAT ČURÁKA DO HUBY A DO PRDELE. VÍŠ ÚPLNÝ HOVNO O ZBRANÍCH JEJICH ÚČINKU A POTAŽMO DOSTŘELU TY TRUBKO. JINAK BY SI NEMOHL VYTVOŘIT TAKOVOU HOVADINU. TŘI RÁNY Z ODSTŘELOVACÍ PUŠKY. ZVUK MĚ PŘIPOMÍNÁ VŠECHNO MOŽNÝ JEN NE VÝSTŘEL Z PUŠKY. NESER SE DO NĚČEHO O ČEM VÍŠ HOVNO TY KOŠTĚ . JSI OBYČEJNÁ BEZCENÁ MRŠINA A CHCÍPNI. KÉŽ BYCH TĚ POTKAL. POSLAL BYCH TĚ NA PŮL ROKU NA ARO HOVNOŽROUTE.

A hned nato ještě jeden mail, protože proč ne...

Přemýšlíš ty kreténe než něco uděláš. Ne!!!!  protože by si  takovou nesmyslnou hovadinu nemohl vytvořit. Co ti je platná dobrá puška někde na konci hry. Tam už ji nepotřebuju ty debile. Hlavně že chceš bejt chytřejší než samotní tvůrci hry a v hlavě máš nasráno ty demente. Nejdřív se zamysli než něco zkurvíš a tohle už víc zkurvit nešlo. Už se do toho neser ty debilni datastore jak si říkáš. O válce, zbraních a taktice víš úplný hovno. Tak se vzpamatuj blbe a nic nedělej alespoň nic neskurvíš. A jestli tě někdo chválí za to co si vytvořil tak je to hodně málo lidí .Každý rozumný člověk ti řekne že jsi obyčejná trubka když mu budeš tvrdit že tři rány stačí. Větší duševní zvratek jsem neslyšel.

To jen abyste věděli, jací vyspělí profesionálové (a s jak pestrou slovní zásobou) se skrývají za anonymitou internetu a co jsem to vlastně za hajzla :).

20 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Tak mu pošli mody co dáváš do svého ModPacku a ať si to udělá sám je to jeho věc :D A navíc to s tou smrtí mi připomíná ty řetězové zprávy :D

Anonymní řekl(a)...

Velka chyba Daty ze se vubec zabyvas tak podradnyma lidma.. Mozna ze je dotycny houbar a prehnal to s lysohlavem xD

Anonymní řekl(a)...

Myslím že vím co to psalo za potrata... Nic, i tací mají bohužel právo na internet. Jen nechápu proč to hrajou, když jim to tak vadí.
Aldaris

Joohny_Loo5er řekl(a)...

:D TO jsi mě rozesmál- Taky jsem si před přečtením tohoto erudovaného vyjádření neuvědomil, co jsi vlastně za hajzla:D že se nestydíš

Anonymní řekl(a)...

Ano, Datastor je to nejhorší co mohlo tuto planetu potkat:0))))) Střez se celý vesmíre před DMP!:0)
Aldaris

Anonymní řekl(a)...

Ten človíček se vyjadřuje velice neslušně to je pravda. Na druhou stranu něco na tom pravdy je,když napsal, že zbraň se silným účinkem je na konci hry už nepotřebná. A také má pravdu,že odstřelovači mají vždy jen jednu ránu. Viz film "Nepřitel přrd branami."

Anonymní řekl(a)...

Je to ubožák, neřešil bych to.
Voky84

Sub_Zero řekl(a)...

Nestojí to ani za komentář. Nic si z toho nedělej. Tvá práce je "neocenitelná". Jinak už by u řady z nás ležel Stalker někde v poličce zaprášen. :-)

Unknown řekl(a)...

Že prý hodně málo lidí, hahaha rozesmál mě :D Kdyby tu byly všichni co mají DatastorModpack a chválí ho zjevně by se z toho vy víte co :D

VictorCZ řekl(a)...

snad si těm ididotům neodepisoval :D

Anonymní řekl(a)...

Cez internet (jedno či to je 15 ročný či 20 ročný) je každý frajer ale verte (možno) že do huby by vám to (asi) nepovedal.. Tak či onak ako sa tu písalo DMP je neocenitelný a bez neho by zo STALKERa nebolo to, čo je dnes - a to, že to niaky de*ent nevie hrať je jeho vec :)

Anonymní řekl(a)...

Jestli byl v armádě jak psal tak se nedivím... jsou tam nejvíc vymazané mozky z celého světa které se bez rozkazu ani nevyserou.... česky řečeno, místo inteligence nahoru se zas vrací dolů k homo-fogo opicím.

Anonymní řekl(a)...

Z toho jak se vyjadřuje bych tipoval, že armádu viděl nejblíže leda tak v Counterstriku nebo v Call of Duty. Slaboduchý teenager co si myslí, že je pupkem světa. :) ... ale pobavil mne tím vodopádem a tím kňouráním, jak mu to nejde a nejde ... :D

Anonymní řekl(a)...

Musím se zastat armády, znám dva chlapy co byli v misích, jeden ještě v Jugoslávii, druhý v Afghanistánu. Nejsou to blbci, ba naopak. Ti by tímhle idiotem nabili houfnici a odpálili, kdyby četli ta jeho moudra.
Aldaris

Vaclavnikl řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Vaclavnikl řekl(a)...

Hromada nadávek bez argumentu. Tam se nemá člověk čím trápit. Ani střela 7.62x51 NATO, používaná např. puškou SIG 716, nebo 7.62x54, používaná v puškách SVD, nemusí prorazit helmu. Záleží na hromadě faktorů, o kterých ani nemám zdání. O odolnosti zbroje vím úplný prd, ale když je někdo zakutej v exoskeletonu, tak bez průrazný munice mu akorát poškrábe lak.
Nehledě na to, že Strielok ani Degtarev nejsou trenovaní ostřelovači.
A poslední věc... Hra nerozlišuje "slabiny". Jako například obličej v helmě, podpaží, třísla, etc.
Tolik moje laická reakce, snad příliš nefabuluji,
Václav

Anonymní řekl(a)...

Kdo nic neumí...plácá kraviny...ignorace individuí!

Anonymní řekl(a)...

Mam takový pocit, že by krásně zapadl do toho A-10 týmu, co kdysi prezentoval své "ultra" názory na Vašem foru. Mohl by jim tam dělat politruka. Inteligencí by na to odpovídal. Navíc, pokud se mi něco nelíbí, tak to smažu a hledam něco jiného. Leč mě pobavil tím, jaký je ubožák.
Hrobník

Anonymní řekl(a)...

Myslím že člověk s IQ na hraní Serious Sam by se mněl hrám typu Stalker nebo Fallout zdaleka vyhnout.Vysvětlit mu že si může v sekci weapons udělat odstřelovačku i z Makarova by bylo asi házení perel svini.
Hobby

Anonymní řekl(a)...

ja nemužu :D jaky kkt ten kto to pisal :D
daty, kdy by sy nikdy nedelal dmp tak stalker už by ležal nekde odhodeny .