NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

26. srpna 2013

Jedna technická

Už když jsem včera viděl dvakrát po sobě BSOD, věděl jsem, že se něco kardinálně podělalo. A dnes se to jen potvrdilo - moje šestnáct měsíců stará grafická karta šla do pekel a s ní samozřejmě i probíhající tvorba a betatest DMP. S fragmentujícím obrazem se moc dělat nedá a tak mě ve středu čeká reklamace. Zákon o padajícím lejně holt funguje vždy a všude.

19 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

To je jak noční můra. Co to pro nás nedočkavé hráče znamená ?

Datastor řekl(a)...

Že se reklamace (a tudíž i celková pauza v tvorbě) může protáhnout klidně na měsíc. To záleží už čistě na servisu.

Anonymní řekl(a)...

Oh tak to je zly sen kazdeho hrace :/ Muzu se zeptat co to je za zelezo?

Datastor řekl(a)...

nVidia GTX 560Ti (Zotac), která se už navíc neprodává. Je paradoxní, že před nějakou dobou mi klekla i stará 8800 GT od BFG ještě v původním počítači. Pár dní po záruce.

Anonymní řekl(a)...

Daty, Daty :( Někdy se stává, že prodejce ty reklamované hodí zpět do krabic a prodává dál. Bohužel. Na tvém místě bych ale dal zkontrolovat zdroj a základní desku. Já si takhle odrovnal 2 měsíce práce, protože mi do disku šel menší proud a furt mě to BSoDovalo :(

Datastor řekl(a)...

Disk i deska jsou v pořádku, tohle je skoro na sto procent vina grafiky. Jestli jsem měl zrovna smůlu na aušus a nebo jestli tomu postupně pomohly novější nVidia ovladače, těžko říct.

Unknown řekl(a)...

Tak to zamrzí, apoň že to neodnesly data :) Záleží na krámě.. vetší obchody by neměli mít problém měnit kus za kus...

ps. koukal sem že si pomáhal s překladem série the Walking Dead, děláš ještě něco dalšího kromě Stalkera ?

Datastor řekl(a)...

To je pravda - bohužel tak jako tak budu muset dost dlouho čekat na vyjádření servisu.

Vyjma Stalkerů ted probíhá jeden další překlad a krom toho vždycky od všeho tu a tam kousek :). Víc věcem je potřeba se věnovat, jinak by mi za chvíli praskla hlava.

Unknown řekl(a)...

Zajímalo by mně co všechno se dá ve Stalkerovi vykouzlit.. Na moddb.com sem našel pár módů pro shoc, vlastně šlo o dva vyřazené lvly které se nedostali do finální hry. Kdybych tak uměl psát scripty a configy, pustil bych se v CoP do nějakýho portování lokací z shoc a clear sky, a udělal jednoho velkýho Stalkera :D
Času , nápadů a chuti na tom dělat by bylo až až , ale ty znalosti... Zatím umím jen v configu upravit baterku :D Nenapadlo tebe někdy něco podobnýho ? :)

Datastor řekl(a)...

Ono to přidávání levelů ze starších dílů má svoje úskalí, a to hlavně problémy s nadefinováním tras NPC postav a mutantů. Modifikace, co tyhle úrovně vrací zpátky, tohle všechno řeší za pomoci skriptů, co někde náhodně spawne nějakou skupinu (přátelskou nebo nepřátelskou), ale to je tak všechno a krom már jednodušších úkolů typu dones nebo zabij v nich nic víc dělat nejde. Proto třeba DMP starší úrovně nezahrnuje a zahrnovat ani nebude.

Anonymní řekl(a)...

Daty..kamarade muj byvaly nejlepsi..zadne nove lokace..nic slus. Tvoje vize je to nej. :)

Cesnek

Anonymní řekl(a)...

Proč problémové nové lokace? Pak by se zase řvalo že to každému padá. Bude tam dost novinek.
Aldaris

Anonymní řekl(a)...

Nazdar...hlavně napiš radostnou novinku až ti grafika příjde zpět...tohle čekání, jestli pokračuješ, nebo stojíš nás zabíjí...tak ať víme...


Ferdys

Datastor řekl(a)...

Rozhodně vědět dám, momentálně se můžu tak akorát vrtat v textech a konfizích.

Anonymní řekl(a)...

Nazdar daty...chci se zeptat, jestli se v nějakém tvém DMP nachází nějaký Revolver. Colt, nebo jestli se chystáš nějaký přidat, byla by to bomba.

Datastor řekl(a)...

Dokud nebudou kvalitní modela a animace, tak ne. Jediná varianta revolveru je v Clear Sky a Call of Pripyat, a to je Ruger GP100 od Gosukeho.

Anonymní řekl(a)...

A prosimtě proč není ve Stínu? Dělal neplechu, protože jak se tak po webu dívám, měl by tam jít normálně přidat.

Anonymní řekl(a)...

Za Dělal Neplechu měl být otazník...pardon za chybu.

Datastor řekl(a)...

Problém je, že je jenom pro původní modely rukou (v Clear Sky a Call of Pripyat se to už řešilo trochu jinak, nechci to tady zase rozvádět). A protože ve Stínu už mám všechny zbraně pro novější modely rukou, tak by jedna zbraň pro původní ruce působila jako pěst na oko.