NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

1. listopadu 2010

[Stín Černobylu] Podrobnosti k Survival Packu

Asi vám neutekla poznámka, že se chystá jedna další volitelná věc do stávajícího DMPčka ke Stínu - tentokrát to bude něco v duchu Ranger Packu z Metra 2033, což jednak spočívá v absenci skoro všech indikátorů a druhak v mnohem menším počtu munice u mrtvol. Z obrazovky ale nezmizí minimapa, která je důležitá pro funkci anomálních detektorů a zobrazení skrýší v podzemních oblastech. Protiváhou tomu ale bude odstranění detekce neutrálních nebo přátelských postav.

Krom několika dalších změn bych ještě rád ukázal novou variantu vzoru osmapadesát, tentokrát ale s pevnou pažbou. 

Třetí a pro dnešek poslední novinkou bude omezení inventáře na konkrétní počet výbavy. Postava bude schopná nosit jenom několik pušek nebo obleků, stejně jako zdravotního materiálu a artefaktů. Na výběr bude ze tří verzí včetně bezlimitní varianty pro ty, komu už by se tohle řešení nezamlouvalo. Pro veterány to bude určitě vítaná změna.



Dvojklikem na video si ho můžete přehrát v originální velikosti. Animaci nabíjení má na svědomí King Friday, model pažby zase THE CAKE. Texturu samotnou jsem pak slepil z předpažbí, což sice nebylo zrovna nejprofesionálnější, ale účel to splnilo.

3 komentáře:

Rodelero řekl(a)...

Mrknu na tu kosu a predelam ty animace.

Snad na to dnes nezapomenu. Ale nemelo by to byt na dlouho.

Anonymní řekl(a)...

T1ger

Survival mod vyzera bombovo. Konecne nieco pre mna :D
Len dufam, ze tam nechas ukazovatel rezimu strelby...to by podla mna bodlo. Alebo aspon ako plugin pre tych ktori to potrebuju.
Ale je to na tebe. Ja si dajako poradim aj bez toho.

To Vit:
Sorry ale fakt tento tyzden nestiham nic dokoncit, takze to presuvam na buduci tyzden. Sorry ale nejak mam teraz rusno. Ledva stiham precitat maily :(

Datastor řekl(a)...

Samozřejmě bude několik variant včetně verze bez mapy (pro ty, co si stejně nikdy detektory nekupovali a jde jim o co nejčistší obrazovku). Jenom si je ještě budu muset promyslet.