NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

21. listopadu 2010

[Call of Pripyat] Novinky v dalším DMP

Dnešních několik řádků píšu hlavně proto, abych pořád neuváděl jenom novinky do Stínu a zároveň zodpověděl na množící se otázky ohledně změn v Call of Pripyat. Na co se teda můžete těšit? Vzhledem k aktuálnímu vytížení se práce trochu protahuje, ale už teď s jistotou můžu říct, že samotná Pripjať bude jednak obtížnější a druhak jako obvykle bohatší o několik zbraní. Zobtížnění spočívá hlavně v razantně menším počtu nábojů a výbavy u mrtvol, vyšších cenách za opravy a vylepšení a samozřejmě taky v úpravách sortimentu překupníků. Přibylo několik detailnějších textur povrchů, vyšší dohlednost a hlavně panoramatická pozadí, která znáte už z DMP do Stínu Černobylu.

Photobucket Photobucket

No a teď k těm zbraním... odstřelovači určitě nepohrdnou Mosin Nagantem nebo M14 s optikou [obr. 1] a pro akčnější stalkery pak bude u překupníků pod pultem čekat třeba Vikhr [obr. 2] nebo Kalašnikov ze hry Metro 2033 [obr. 3]. Záškodnicky smýšlející střelci se pak budou moci radovat z pistolí Tokarev TT-33 [obr. 4], OTS-33 [obr. 5] nebo APS Stečkin [obr. 6].

Photobucket Photobucket

V modpacku je zcela nově i možnost obírat mrtvoly o peníze. Jestli si ale myslíte, že po prohledání pěti ležících těl doběhnete k překupníkovi a hned si koupíte Protektu, jste na omylu. Sumy jsou kvůli stabilitě herní ekonomiky sražené na samotnou dřeň a nikdy se nepovede u jedné mrtvoly najít víc než několik desítek rublů (a častokrát ani to ne).

Photobucket Photobucket

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

No a kdy cca vyleze nové DMP?? :)

Rodelero řekl(a)...

Az bude hotove ;-)

Anonymní řekl(a)...

a kdyz je povinos a svoboda ve valce tak by se mohly prodavat jejich pda podle toho ke komu patrim a jako samotar pda povinosti jak svobode tak povinosti :D

Anonymní řekl(a)...

Zdarvim, mam dotaz , postaráš se nějak o to aby bylo přístupný podzemí vedoucí do pripyatě i ve freeplayeru (ne jenom v jedný jediný misi jako tomu je do teďka ) ? nebo je to udělaný tak že to nejde zpřístupnit ?

Datastor řekl(a)...

Tady toho asi moc nesvedu, i když teoreticky by se asi nějak zpřístupnit dalo. Otázkou je jak a jestli by to vůbec mělo smysl.

Anonymní řekl(a)...

ja sa chcem opitat ci bi sa v hre nemohla objavi aj tato zbran Heckler & Koch UMP 45 za odpoved vopred dakujem...:D

Datastor řekl(a)...

Možná... pokud se mi povede u stávajícího modelu vycentrovat zadní mířidlo.

Anonymní řekl(a)...

A potom bi si nemool napisat ci sa ti to s tim modelom zbrane Heckler & Koch UMP 45 podarilo????