NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

5. října 2010

Pripjaťská nadílka

Za tři měsíce tady máme Vánoce a tahle novina zasáhla dokonce i jinak tvrdé překupníky v Zóně. Dlouho se uvažovalo, jak by se stalkerům udělala nějaká ta radost, až konečně Sova přišel s nápadem objednat pár zbraní. No proč ne?

Havajec souhlasil a v tuhle chvíli už někde mimo Zónu podplacení vojáci nakládají bedny s bohatou výbavou - nebude chybět jak puška Vikhr, tak ani pistole Tokarev TT-33, APS Stečkin nebo už před nějakou dobou zmíněná OTS-33. Ale ani odstřelovači nebudou muset smutnit - právě pro ně je objednaná hrstka pušek M14 s integrovanou optikou. Ti nejhodnější pak můžou za tučnou sumu sehnat i Kalašnikov z metra... teda vlastně z Metra.


30 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

To je sice milé, přídávat více zbraní, ale nebylo by špatné pokusit se přidat do hry i více lidí nebo nečeho po čem by se dalo střílet.

Slajs

Anonymní řekl(a)...

Paravda, pravda, nebo i nějaké ukoly do Pripjate a třeba i nějakou stalkerskou základnu.

Unknown řekl(a)...

Vy si niektoré veci veľmi jednoducho predstavujete...
Pridať stalkerskú základňu (?!)

Datastor řekl(a)...

Kdyby v GSCčku zůstali u staršího stylu úkolů ze Stínu a vykašlali se na skripty, tak by se samozřejmě dalo přidat všelicos... jenže to se bohužel nestalo a tudíž ani nemůžu další mise přidat.

Anonymní řekl(a)...

někde jsem viděl i arsenal modpack pro cop, pro jednu zbraň bylo i několik druhů zásobníků, ten tam přidávat nebudeš?

Datastor řekl(a)...

Byl tam jenom model LR300 a navíc ten modpack ani nevyšel. Tak jako tak bych ho do DMPčka nezahrnul, protože ty modely nevypadaly nijak slavně.

Anonymní řekl(a)...

Osobně bych taky uvítal nějaký rozšíření hry...bohužel i to že nejde upravit mapu (co vím v CoP) mluví za sebe. A přesto dík za další kousky, nikdy není dost zbraní :-D. Paxan

Anonymní řekl(a)...

Uvítal bych i automatickou pistoli Glock 17 (ta co je v DMP SOCH), sice je to brutální žrout naboju ale v zoně mi mnohokrat zachranil prdel od upíra či jiného muťáka... Dragunov + Glock 17 neporazitelná kombinace...

Rodelero řekl(a)...

Ja osobne bych udelal to, ze bych vzal ten LR-300 (pokud by to teda vydali) a proste bych vymenil model. Jak jsou pohyby tak zmena modelu (pokud je k dispozici) neni az takovy problem.

Cili muzu vzit zbran pro SoC nebo treba CS2:Source a pokud ma nejaka zbran v CoP vhodne pohyby, tak pouzit je.

Staci mi rici.

Takto treba muzu vzit L85 a vymenit model za Steyr nebo Famas. Uplne stejne jako jsem to delal pro SoC. No problemo.

Proste si reknete zbran, najdete model a zbran v CoP ze ktere bych ty pohyby mohl vzit a je to.

Jeste bych chtel nahlasit jednu prapodivnost. Objednal jsem si u Sikuly Utocnou Pusku, oznamil mi, ze mi donesl granatomel Milcor (nebo jak se jmenuje), ale dal mi Grozu.

Rodelero řekl(a)...

BTW, Steyr AUG A3 jako je pro SoC uz mam pro CoP ready. Akorat ma tubusovy kolimato, ne ACOG. Ale to by nemuselo vadit. Stejne tam ten kolimator bude na tvrdo protoze zbran nema miridla.

Anonymní řekl(a)...

Vít-e Dokazal by jsi vytáhnout model StG-MP 44 z Vietcong 2 a vlozit jej do CoP?

Ma podobné parametry jako Ak 47-74 co se držení tyče, munici by to mohlo žrát 7.62x39mm typu AK 47 aby se nemuseli dělat nové naboje 7.62x33mm.

Když tak se to pokusím s té hry nějak vypreparovat sám....

Rodelero řekl(a)...

Clovece, to jsem nikdy nedelal a tu hru nemam.

Taky se obavam, ze ten model nebude dostatecne detailni.

Zkus ho spis pohledat na fpsbanana. Akorat si nejsem jisty, jestli tam je Sturmgewehr 44 vhodny. To tam radsi prdnu Sa58. Mam kosu. Defendera tam nedam, protoze nemam pohyby pro zbran s predni svislou rukojeti.

BTW, pro CoP bu se IIRC musela vytvaret i munice 7,62x39 protoze AK47 je v CoP prekomorovany na 5,45x39.

Anonymní řekl(a)...

Aha tak to jsem jsi nevšimnul ze ma standartní munici varšavy a to jsou tu zbran dokonce nosil (dokud jsem nezjistil ze ten krumpač se nedá vylepšit), holt je to nějaký pátek.... po modelu se podívam a vím že byl celkem detailní (na svojí dobu).... Takže se na to mrknu a uvidim jestli se stím dá něco dělat, protože mám rad starší kousky, ty ultramoderni kolimatorove mne neba (např FN 2000 a podobný obludnosti), to stříli samo a pomalu i za roh.

Jinak v té hře chybí jeden druh zbraní což je škoda a to jsou rychlopané samopaly, jako je Škorpion vzor 61, Uzi a podobné bebechy které se výborně hodí do uzavřených prostor... nebo i ten Glock 17 byl by dobrý.

Rodelero řekl(a)...

No, nemusi byt problem dodat MP7 nebo Ingrama.

FN2000 taky nemusim. Ale zase SCAR a Masada se mi libi.

Skorpion ale neni do uzavrenych prostor. Ten je max k tomu, kdyz zdrhas ze zniceneho tanku at nemas hole ruce.

Jinak mrkni na fpsbanana.com tam by v CSku nebo nejake Source based hre MP44 byt mohla.

Pak si tam jeste davej bacha, jestli je soubor ke stazeni dost velky (kolem 1MB a pripadne klidne neomezene vic). Jak ma jenom par desitek kilo, tak je to jenom textura, ne model.

Anonymní řekl(a)...

Datastor: Stáhl jsem si smrter mod pro cop a nezobrazuje se mi zaměřovač, před tím se mi zobrazoval ale teď ne, v menu je položka odškrklá! Podíš mi jak s tím?

Anonymní řekl(a)...

okis jinak ja hlupak jsem uplně zapoměl na hru kde by to mohlo být a tu co jsem nikdy nehral a to je Call of Duty: World at War.. tam bude dobrej model je to celkem nová hra..... ale pohledam jeste v tom CSku.....bylo by to fajn si stím kverem zastřilet a co teprve ho nějako vylepšit :o)

Rodelero řekl(a)...

Nemusel by byt spatny napad dodat Sturmgewehr 44 do hry pro munici 7,62x33 s tim, ze ta munice ve hre nebude a teprve "upgrade" bude o tom, ji prekomorovat na nejakou dostupnou.

Anebo je to uplna blbost.

Anonymní řekl(a)...

jinak co se týče sniperu nemusel by byt špatný nápad časem dodat i porádné ráže jako KSVK 12.7 nebo Barrett M82

Anonymní řekl(a)...

Vít to je celkem dobrý napad.... to překomorovaní.... když to tak je i u AK 47... Ono je zajímave že v zoně není právě více starších zbraní, protože jsou levné a celkem dostupné a některé tam mohou byt už od první expanze. Revolvery, Pistole typu Parabelum P38 a jeho moderní nasledovníci kteři se vyrábeli až do 90 let. Atd...

Jinak co se tyče škoripionu a jiných automatickych pistoli, ony jsou vyborné hlavně proti rychlým muťakum jako ja Upír kdy ho dostanete do hledačku na par setin a vysypete do něj cely zasobník (je deat ještě dřiv než dopadne na zem)

Rodelero řekl(a)...

Pro KSVK 12.7 Barrett M82 jsem zatim nenasel rozumne pohyby.

Nemyslim si, ze by Sturmgewehr 44 nebo jine takove zbrane byly kdo vi jak dostupne.

Mne na Upiry docela sedela groza. 40 naboju v zasobniku, vyupgradovana kadence ...

Nebo je odsnajprovat na dalku. Na to mi zase sedla L85.

Anonymní řekl(a)...

Tak ja nosil DMP Grozu, ze zbrani co byly v COP asi moje nejoblibenejší zbran na střední vzdalenost a s měnitelnými optikami uplně super zbran. Žadny super-moder-hyper kolimator či podobný opticky sranec a jako pistoli jsem nosil Walter P99 s updatem na dávky tři nabojů. Vic jsem toho neunesl v DMP je celkem mala nosnost jinak bych přibalil toho spešl Dragunova.

Ale taková KSVK 12.7 nebo Barrett M82 to by byl sniper killer, Chimera na jednu ránu do hlavy...

Jinak StG 44 by byla v zoně spiše specialitka, pravda, ale zona by měla být "plná" dnes již vyřazených zbraní jako G3 a podobné typy co byly v uplynulých desetiletich nahrazeny modernějšími verzemi.

Jinak StG 44 a 45 až do 80 let používala vychodoněmecká policie a obdoby milici jako velkou zbraň, než je nahradili Ak 47 a podobné derivaty.

Datastor řekl(a)...

Revolver bude v CoPku od Gosukeho, stejně jako Mosin Nagant (když nepořítám těch několik kousků, co jsem ohlašoval v tomhle článku). K SVK by možná šlo použít pohyby právě z Mosina, ale pro Škorpiona nebo třeba Mausera apod. už pohyby právě nejsou a nikdo tyhle zbraně do hry ani neportoval - takže alespoň pro teď smůla. P38 se mám dojem někde objevila, ale model nestál za nic. Pak jsem ještě uvažoval nad přidáním Walther PPK, ale ten zas měl v modelu několik chyb, co zaviňovaly pád hry.

Anonymní řekl(a)...

vite je na tebe nějaký kontakt.... abys mi mohl pomoci s těmi zbraněmi. a neplnili jsme tohle vlákno.

Rodelero řekl(a)...

v tecka pelcak opice gmail tecka com

Anonymní řekl(a)...

jo a jak jsem ja navrhnul Berreta M82/M107 tak jste to odmitli ted jsem se urazil ne delam si srandu ja bych je uvital BLOODY LARG GUNS ARE COOOL!!!!!

Anonymní řekl(a)...

a vy jste se dívali na mod S.M.R.T.E.R. tam sem videl veeeelke zbrane a vypadaly na velky kalibr

Anonymní řekl(a)...

nasel jsem to
http://stalker.filefront.com/file/SMRTER_Pripyat;108615x#1926577

Rodelero řekl(a)...

Nejenom ze ten mod zname. Dokonce jsem s tim clovickem v kontaktu a kdyby mi nepomohl nekolika radami, tak zadnou zbran do STALKERa nedostanu.

Je rovnez dulezite podotknout, ze CoP obsahuje jine animace nez SoC. V SoC jsou soucasti modelu zbrane i ruce. V CoP jsou ty modely (a tedy i pohyby) oddelene.

Cili to, ze pro M82 nejsou pohyby dost dobre pro SoC neznamena, ze to same nutne plati pro CoP.

Proste jsou tam jine pohyby a tim padem nezavisi moznost pridani jedne zbrane do CoP na dostupnosti teto zbrane pro SoC a naopak.

Anonymní řekl(a)...

tak ted jsem nasel spravnou stranku http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr3&thm_page=1&thm_id=614&page=254&sec_id=18&offset=-120
je tam seznam a je tam M82 aspon tak jsem to pochopil ze to ma byt pro cop

Anonymní řekl(a)...

no a taky když se chcu podivat jak vypady v exoskeletonu tak nema helmu a když mu dám poze helmu tak taky neni vidět a ja bych chtel videt jak moc coool vypadam