NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

18. července 2010

A je rozhodnuto

Dynamic Weather z dřívější verze DMP je nenávratně pryč. Vzhledem k "menším" chybám v rotaci oblohy, kdy i přes několik separátních oprav docházelo k rapidní změně počasí [většinou v osm hodin ráno nebo dvanáct odpoledne], mi ani žádná jiná možnost nezbyla. A tak jsem nakonec znovu sáhl po Argusově Panoramic modu, co přidává pozadí na horizont.


V praxi to vypadá asi tak, že když se doplahočíte na příjezdovou cestu směrem k armádnímu táboru v Kordonu a podíváte se na hnízdo gum, uvidíte v dálce pěknou scenérii. Nejenom, že pozadí vypadá moc pěkně, ale odpadá i dojem prázdnoty [ta je patrná nejvíc v Armádních skladech a velkou měrou i v Kordonu]. Kromě toho se taky znatelně zlepšil vzhled grafiky. Ta teď nepůsobí tak vybledle jako s Dynamicem, ale barvy jsou mnohem sytější a reálnější.


Panoramic má ale ještě jednu dost zásadní výhodu - konečně se mi povedlo metodou pokusů a omylů do hry propasírovat i sluneční odrazy [a to je teprv nádhera!]. Jak to zhruba tak vypadá se můžete přesvědčit z několika okolo roztroušených screenshotů.


5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Vypadá to hezky. Snad to vyjde brzy. :)
Držím palce.

V.

Pavello řekl(a)...

Krása, udělal jsem se 3x

Anonymní řekl(a)...

Tak na dnešní možnosti hw to je samozřejmě lehce zastaralé, ale i tak to má své kouzlo myslím...
A komu se to nelíbí, ať si pr.. ehm prsty políbí že...

PS: Tak kdypak se to dílko ukáže hotové a ke stažení?

Anonymní řekl(a)...

Pekne, uz sa tesim :)
Len by som mal prosbu, keby sa niekde popisal, ako zmenit User.ltx, aby sme dosiahli co najvyssiu graficku kvalitu modpack-u. Dik.

S pozdravom
Hypnotoad

Datastor řekl(a)...

Díky za komentáře.
Několik nastavení grafiky je přímo v modpacku, stačí si je jenom rozkliknout z autorunu (hodně parametrů v user.ltx se navzájem ovlivňuje a ani já nemám ponětí, k čemu všechny jsou).

Ještě jsem nahazoval testovací nastavení (má v sobě pár chybek, ale grafika je někde úplně jinde), konkrétně v tomhle topiku: http://stalker.scorpions.cz/forum3/viewtopic.php?p=75896#p75896

Můžeš zkusit :).