NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

24. ledna 2010

[Call of Pripyat] DMP Next 1.06


Máme tady skoro únor a vzhledem k problémům u několika hráčů přišla ta pravá chvíle na uvedení další verze modpacku - tentokrát už snad s odstraněnou chybou v io_func skriptu, který na Windows 7 zaviňoval pády hry [ale byl nezbytný pro novou freeplay úlohu v Jupiteru]. Některé ze změn, jako například nové textury pro několik stalkerů, si vyžádají novou hru - ale použít lze samozřejmě i původní save pozice z 1.05. 

Dalších změn se dočkalo i několik textů, opravy se dočkalo i mířidlo na HK416, u Havajce je k mání kolimátor ACOG, přibyla zcela nová textura optiky PSO-1... je toho pochopitelně víc. Kompletní seznam změn naleznete jako obvykle dole pod odkazem ke stažení.

POZOR! Do DMP už dál nekopírujte scorpions češtinu! Ta je v modpacku dávno obsažená. Stejně tak si DMP nerozumí s AtmosFear modifikací na změnu počasí, kdy dochází k pádu hry při rozhovoru s Kirilovem.


Download: verze 2.02
Další odkazy: Instrukce a změny

MD5: 7766b2506272d544dc2cb51eba698c54



261 komentářů:

«Nejstarší   ‹Starší   201 – 261 z 261
Unknown řekl(a)...

zravim. měl jsem získat ocenění jeden z nás, ale nezískal jsem ho a vůbec nevim proč. Bandity jsem postřílel. Když jsem to hrál naposled (bez DMP), tak žádnej problém nebyl.

Datastor řekl(a)...

Pokud jsi splnil všechny podmínky, tak tohle ocenění musíš dostat tak jako tak. Možná je to jenom další z bugů v základní hře.

Unknown řekl(a)...

A co můžu udělat pro to, aby Povinnost nebo Svoboda přijala Gaunera a jeho partu? Zatim jsem prej nedůvěryhodnej :-\

Unknown řekl(a)...

Tomu fakt nerozumim, z ničehonic mi zmizí mířidlo, zbraň a ruce, je vidět jenom oheň při střelbě. Žádnej save to nevrátí zpátky, na nastavení to nereaguje... :-(

Datastor řekl(a)...

Ad Gauner - http://stalker.scorpions.cz/forum3/viewtopic.php?f=21&t=3001

Ad zmizení zbraně - tohle se mi ještě nestalo. Zkus se podívat, jestli sis ve volbách omylem neodkřížkoval možnost "Zobrazovat zbraň".

Unknown řekl(a)...

No jasně, když jsem to hrál naposledy, tak jsem je oslovil až hodně pozdě... No, HUD atd - to všechno se vrátilo po nějakym tom načtení, zapnutí a restartování pc, takže to je ok. Spíš teď nerozumim jedný věci: Stojim si takhle u vědeckýho bunkru a najednou se vynoží asi 15 všelijakejch mutantů, útoči jenom na mě, ostatní stalkery nechaj být, nikdo po nich nestřílí. Když zalezu do bunkru tak odběhnou, ale pak si mě stejně najdou. Stalo se mi to poprvý a je jich docela dost na to, abych je jenom tak postřílel...

Datastor řekl(a)...

Tohle se může někdy stát nezávazně na modpacku - hra si prostě na nějakou pozici spawne několik monster nebo nepřátel (je to vidět i u benzínky v Zatonu). Nějakou obecnou radu na to ale bohužel dát nemůžu - maximálně odběhnout mimo bunkr a pokusit se mutanty zlikvidovat tak jako tak. Do nadcházející verze testuju i rozšíření inteligence protivníků, tak snad se někam posunu a možná by šlo předejít i těmhle situacím (a možná taky ne).

Anonymní řekl(a)...

čauko Datastor prosím ťa o pomoc hrám najnovšiu verziu módu a hra mi padá do windowsu a to hlavne pri kontakte s anomáliou "Hořák" vopred vďaka ;)

Datastor řekl(a)...

Pomůžu rád, ale bez logu to nepůjde ( http://stalker.scorpions.cz/forum3/viewtopic.php?f=21&t=991 ). Zkus případně modpack stáhnout znovu, protože že by hra padala u konkétního druhu anomálie jsem ještě neevidoval.

Datastor řekl(a)...

Tak výpis z logu mi přišel na mail, ale tady se nějak nezobrazil... nevadí. Ono to vypadá spíš na to, že sis do modpacku dál ještě dokopíroval scorpions češtinu - a ta neobsahuje všechno, co vyžaduje modpack. Překlad sám o sobě už v DMP je, takže celou gamedata složku smaž a nakopíruj do hry tu originální z archivu. Pak už bys na pád narazit neměl.

Anonymní řekl(a)...

super mám to ďakujem ti za ochotu :) dnes spať nebudem :D

Anonymní řekl(a)...

Ahoj. mám takovej problém, když bojuju se skupinou stalkerů a zabiju posledního tak mi mrtvoly oněch stalkerů zmizí a zůstane jen mrtvola toho posledního.Nevíte prosim někdo co stim ?

Datastor řekl(a)...

Mrtvoly mizí až po čase, řídí si to samotná hra a vždycky zůstane jenom velitel skupiny (u banditů v Zatonu to je třeba Boxer).

Unknown řekl(a)...

S mizením mrtvol jsem měl občas taky problém. Po časem jsem zjistil, že se pouze zneviditelnily, ale šli dál okrádat, když jsem věděl, kde leží.

Anonymní řekl(a)...

Stalo se mi to když sem zabíjel žoldáky ve starý čističce v zatonu, když sem je postřílel po třetí tak tam ty jejich mrtvoly normálně zůstaly tak fakt nevim co to mohlo betj.Dík za odpověď

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, mám opatchovaného stalkera s DMPčkem + atmosfear 2. všechno šlo výborně až do pripjatě, kde hra spadne vždy buď při rozhovoru s místním technikem (nebo co to je-rozdává náboje) a při úkolu, kde mám zabít šéfa žoldáků. Chtěl jsem udělat ten výpis z logu, ale v tom souboru žádná položka error není, je to jen shluk nesmyslných znaků. Díval jsem se i do starších logů a nic jsem tam nenašel. Taky vím, že error nezpůsobuje atmosfear, protože stejná chyba vyskakuje i po jeho odinstalování. Pokud prosím víš, jak pomoci, napiš datastore

Anonymní řekl(a)...

Takže jediná možnost je reinstall hry, nebo hrát od pozice, kde nebyl atmosfear nainstalovenej?

Anonymní řekl(a)...

Datastor: Prosím, potřeboval bych si zabalit mód do *.db souboru jako u čestiny do COP. Nevíš čím to zabalit?

Datastor řekl(a)...

#1: Přesně tak - údajně se na odhalení chyby v AF pracuje.

#2: Věděl bych, pochopitelně... zkus CoP Packer - http://bit.ly/fvjooN (máš tam k tomu ode mě i návod).

Anonymní řekl(a)...

Datastor: Díííííííííííííík!!! :-)

Anonymní řekl(a)...

Ahoj,
nahodil jsmem si do hry DMP 1.06 a mám problém pokaždé když chci někam dovést mimo lokaci, tak hra spadne a jako chybu to vypíše:
FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : out_of_memory_handler
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\xrDebugNew.cpp
[error]Line : 336
[error]Description :
[error]Arguments : Out of memory. Memory request: 55965 K

Před tím to jelo bez problémů.
Díky za radu

Datastor řekl(a)...

To je jenom pád kvůli nedostatku paměti - můžeš zkusit snížit kvalitu grafiky a nebo z gamedata/textures smazat složky crete, detail, door, floor, mtl, prop, roof, tile, veh, wall, wind, wood (nebo někam zazálohovat, pokud nechceš nic mazat).

Anonymní řekl(a)...

Zdravím.
Vyskytl se mi tu takový menší problém .. Když jsem vylezl z X8 ( mám 6 dokumentů ) tak samozřejmě mi došla zpráva, že si se mnou chce pokecat velitel armády. Tak se mi teda objevil nový úkol. Ale v tu ránu se objevil blowout, stihl sem doběhnout do prádelny, ale jaksi původní úkol zmizel, tudíž nemůžu odevzdat dokumenty a hra stojí, nikde nic nejde udělat.. Naneštěstí sem neměl dřívější save, takže to nende ani nijak vrátit na předchozí pozici. Vyzkoušel jsem tedy různě resetovat hru, přecházet mezi lokacema.. ovšmže nic nezbírá .. nevěděl by někdo co s tím? Hru sem předtím prošel asi 3x a znova sem ji hrál jenom díky DMP, které je samozřejmě vynikající ;)Díky, S pozdravem Fredy.

Datastor řekl(a)...

Těžko se to odhaduje (navíc je to chyba i v základní verzi), ale je několik možností:
- Nakopíroval sis do DMP AtmosFear
- Došel jsi do prádelny v exoskeletonu

Pak by možná ještě padla v úvahu možnost přečkat blowout mimo prádelnu a vrátit se do ní až když venku bude klid. Každopádně bez staršího savu to nepůjde.

Anonymní řekl(a)...

Aaaaaaaaaaha, tak na to asi kašlu, každopádně díky za odpověď a hlavně za úžasný mod. Doufám, že si stejně užiju hraní taky u Stínu, který sem právě stáhnul :D
Ještě jednou díky, Lovu Zdar
Fredy

Datastor řekl(a)...

CoP beztak teď potřebuju pořádně otestovat, takže bych se stejně zaměřil na celou Pripjať. Bohužel jak už jsem psal, nejsi sám s podobnou chybou - ale tu by zřejmě dovedlo opravit leda tak samo GSCčko... a to dřív z nebe začnou sněžit králíci.

Anonymní řekl(a)...

Prosím, prosím o radu. Nainstaloval jsem DMP a vše super, jen s jednou věcí si nevím radu. Občas (např. když s Tetřevem sejdu do podzemí hledat upíry) narazím na předměty, ke kterým se nemohu dostat. V tomhle případě granáty pod drátěným pletivem. Byl jsem zvyklý do nich střelit, předmět se posunul a už ho bylo možné zvednout. Teď mají zjevně větší váhu nebo něco a po výstřelu se ani nehnou. Tím pádem nemám šanci se k nim dostat. Je nějaká možnost, jak tenhle problém řešit? Díííky.

Datastor řekl(a)...

Buďto je vysekej pomocí nože nebo granátem. V novější verzi to stejně plánuju ještě trochu pozměnit.

Anonymní řekl(a)...

Nechci tě kritizovat, ale ve většině úkrytů byly zbraně a v tomto modu v nich nejsou. Proč jsi je z těch úkrytů oddělal? Mě to celkem vadí. Například: V lokaci Jupiter v té budově jak tě tam zavede úkol Prozkoumej bod B205 byla Bazuka a teď tam není.

Rodelero řekl(a)...

To je tak zamerne.

Projdi se po lese a pak nam povypravej, kolik RPGcek jsi nasel ;-)

Opravdu si myslis, ze by po Zone (btw, proc se nepouziva oznaceni "Pasmo" jako v "Pikniku u cesty"?) potuluje Santa Stalker a nema nic lepsiho na praci, nez po ni roznaset raketomety, Vintoreze apod.?

Datastor řekl(a)...

Anonymní: A proč sis nepročetl readme, kde jsem přesně tohle zmiňoval? Nějak mi uniká smysl, proč by někdo měl hrát hru, kde se na člunu bude válet Enfield, pod keříkem Dragunov a na střeše domku SPASka.

Anonymní řekl(a)...

Mám problém. V lokaci Jupiter ve vědeckém bunkru mi profesor Herman nechce dát práci, protože prý mám moc nízkou ochranu vůči psionickému záření a přitom ji mám naplno (mám vestu frakce Monolit).

Rodelero řekl(a)...

Sezen si SEVA nebo Exo.

Anonymní řekl(a)...

Nazdar, měl jsem pár nápadů a zajímala by mě jejich realizovatelnost.
Místo toho, že postava nabíjí zbraň nekonečným množstvím zásobníků, by do začátku měla každá zbraň zásobník jeden a časem by se daly dokoupit další. A hráč aby mohl střílet by musel ty zbraně/zásobníky ručně nabít. Což si myslím že by hru značně ztížilo, protože by nebylo možné během potyček přežít s jedním zásobníkem.
Aby se usnadnilo to ruční nabíjení, tak by ve hře mohli být dostupné předměty na usnadnění nabíjení. Třeba lišta, na kterou se vyskládají náboje a pak se jednodušeji nabijí do zbraně/zásobníku.
Další. V podsatě jsem prošel celý CoP bez jediného zaseknutí zbraně. To by bylo možno řešit větší poruchovostí a nebo také laciným a nekavlitním střelivem.
Dále, jestli by nešla upravit ta animace, když se ta zbraň konečně sekne. Přece se nemusí vyndavat zásobník, stačí znovu nabít.
Nakonec by byla zajímavá možnost, že se náboj ve zbrani vzpříčí a bez nářadí, nebo technika ho nevyndáte.

Tak snad jsem to popsal pochopitelně.
Nazdar.
Václav.

Rodelero řekl(a)...

Hadam, ze vsechny ty napady budou zavrzeny.

Hlavne pro ne nejsou animace.

Datastor řekl(a)...

Nápady to jsou sice fajn, ale realizovat se nedá ani jeden. Nabíjení zásobníků bylo v několika modifikacích pro Stín, ale nic z toho nefungovalo bez problémů.

K CoP: zbraně u NPCček se budou zasekávat často, pokud si je neopravíš u mechanika a nově koupená zbraň od překupníků se nesekne do doby, než její stav klesne na nižší příčku. Zas je blbost, aby se každá zbraň zasekla po třech zsobnících, jako tomu bylo v základní hře.

Anonymní řekl(a)...

jen tak z blbosti
ty zasobniky zadne animace jednoduse zajedu do inventaře pravym tlacitkem (jak je na sundani optyki atd...) tak tam bude ikona zasobniku pro přislušnou zbran kliknu pravym obevi se vyber moznosti:
-nabit jeden
-nabit vsechny
-nabit nekolik - tady se objevi okenko kde zadam pocet zasobniku a typ munice
takhle by to neslo

Datastor řekl(a)...

Právě že bohužel nešlo. Tam totiž nejde jenom o přidání nabídky do inventáře, ale hlavně o vytvoření funkčních skriptů na nabíjení a vybíjení a na nich si vylámala zuby už hromada lidí.

Anonymní řekl(a)...

HornyCz

Ahoj Datastore
Chci se zeptat, je v DMP módu do call of pripyat a DMP módu od clear sky zbraň P90? XD

Datastor řekl(a)...

Nazdar. V tuhle chvíli ne - neměl jsem k ní kvalitní model a animace (postava nabíjela zásobník stejně jako třeba u AK74).

Anonymní řekl(a)...

HornyCz

Datastore chtěl bych se zeptat, v doplňcích od CoP je ten doplněk FOV_Switch, a dal jsem to tedy do složky s nainstalovanou hrou atd. Jak spustím FOV cmd tak mám tu černou tabulku před sebou (odborně konzoli xD) a je tam ta nabítka od 1 do 58 čístel FOV určení. zvolím verzi hry 1.6.0.1 (a mám jí s DMP) FOV chci 75 takže číslo 49, dám entr, něco se tam vypíše asi 50 dalších příkazů, a konzole zmizne, ok dám klidně i novou hru nebo cokoli ale je to furt stejné což je FOV55 takže to vypadá jak kdyby to AK74SU měl furt u ksichtu. Už jsem zkusil cokoli ale nejde to a nevím jak na to nemohl bys dát nějáky tip prosím?

Datastor řekl(a)...

Předně si zkontroluj, jestli vybíráš správně opatchovanou verzi (a ne třeba místo 1.6.02 starší 1.6.01 - switcher sice pár údajů vyplivne, ale FOV nezmění). Pokud nemáš Steam verzi, tak by to fugovat mělo.

Anonymní řekl(a)...

HornyCz

A jak se pozná steam verze? XD lebo na to jsem se ještě nějak nekoukal, každopádně nikde v souborech od CoP ani nikde ve hře jméno Steam napsane není. mno nevím jak na to kurník, budu to muset prozkoušet. Sice jsem na to dal už 1 H a zkusil dost ale furt nic.

Datastor řekl(a)...

Pozná se snadno - pokud máš Steam a Call of Pripyat sis koupil právě na něm, tak máš Steam verzi a FOV switcher fungovat nebude. Pokud ne, tak máš klasickou krabicovku z obchodů a ta se změnou FOV nemá problém. Případně bys měl mít v rohu hlavní nabídky uvedenou verzi hry (1.6.00, 1.6.01 nebo 1.6.02). Podle toho pak můžeš zkusit nainstalovat nejnovější patch (1.6.02) a switcher vyzkoušet až potom.

Anonymní řekl(a)...

HornyCz

A DMP funguje i na patchu 1.6.0.2? Protože kde ve stalkerovy není DMP tak ho nehraji xD

Datastor řekl(a)...

Šamozřejmě, funguje.

Anonymní řekl(a)...

Zdravim ta Datastor. Po dlhsom case sa chcem vratit do zony a uzit si skvelu hru a vybornu atmosferu v CoP. Predosle casti Shadow of Chernobyl a Clear Sky som hral s tvojimi DMP./skvela praca diky/, posledny CoP potom s tvojou cestinou. Vlastnim cesku verziu hry CoP od Cenegy. Pred nedavnom vysiel mod CoP Complete. Nie, ze by sa mi tvoje DMP nepacili, to urcite nie, ale popri skvelom hrani som i vyznavac grafickej stranky hry, ktora sa da modifikovat. Prosim ta, existuje nejaky sposob ako by sa dal rozchodit CoP Complete na CZ verzii hry a pochopitelne s tvojou cestinou. Samozrejme som to skusal aj na cistu instalaciu, ale bez uspechu.

Datastor řekl(a)...

Díky za chválu - pokud ti jde ryze o textury z Complete, tak ty stačí překopírovat do DMP (složka textures). Do nadcházející verze DMPčka samozřejmě několik detailnějších textur chystám (hlavně jde o povrchy a vegetaci) a krom toho se dostane i na další vylepšení vzhledu... nechej se překvapit :)

Anonymní řekl(a)...

jen tak na okraj kdy planujes dalsi verzi nespecham jen se tak ptam jestli je to tak nak do mestice nebo neurcity cas ja se na to tesim jak babka na duchod vzdycky

Datastor řekl(a)...

Ještě pořád mi toho zbylo celkem dost k dodělání (ale nejde o nic zásadního - hlavně potřebuju dodělat a sjednotit konfigy zbraní, jejich dostupnost a odlišnější sortiment u prodejců). Pak dodělám upgrade ikony, texty ke zbraním a bude to snad už konečně kompletní.

Anonymní řekl(a)...

Zdravim Datastor. Pozeral som na tebou chystane zmeny obsiahnute v dalsej verzii tvojeho DMP pre CoP. Som fanusikom serie S.T.A.L.K.E.R. nie len s dovodu skvelej atmosfery, vybornej hratelnosti, ale aj urovne grafickeho spracovania hry. To, ze chces implementovat texture pack v podobe Absolute nature texture pack je dobrou volbou. Po case som hral CoP s tymto packom a musim napisat, ze v poslednej verzii mas moznost vyberu az s piatich druhov vegetacie. Zona ma zrazu uplne iny nadych. Pouzil som aj pack s texturami Absolute structures texture pack, vsimol som si vsak len nejake zmeny na povrchoch. Co ma ale dalo "do kolien" bol AtmosFear vo verzii 2.1. Proste skvela obloha, zmeny pocasia a celkova sceneria zony. Co zase naopak dalo do kolien inak moju vcelku high end PC zostavu bola kombinacia tychto 3 modov. Zrejme si rozhodnuty pre Absolute nature, nezaznamenal si v kombinacii s tvojim DMP nejake vyrazne zmeny framerate? Par ludi si totis stazovalo na pokles framov s tymto modom. Snad by som prerusil nateraz svoje aktivity v zone a pockal si az na tvoje DMP uz s Nature modom. Nepremyslal si nahodou o implementacii AtmosFear do tvojeho DMP? Predpokladam, ze si tento mod zrejme skusil, pripadne ci mozes doporucit kombinaciu tvojeho DMP s obsiahnutym Nature modom a AtmosFear mod. Inak, este raz diky za tvoju pracu na DMP a cestinu k CoP. Dufam, ze v GSC-cku len nechlascu a makaju na Stalker 2, lebo to co tu predvadzaju dnesne AAA tituly je fakt na ...

Datastor řekl(a)...

Díky moc. O těch volbách v Absolute Nature jsem se dozvěděl a taky je hned využil (Zaton - tlející, Jupiter - mrtvá, Pripjať - normální).

AtmosFear jsem vyzkoušel, ale nakonec nepoužil. Jednak to bylo kvůli masivním HW nárokům, druhak kvůli možnosti výskytu chyby v Pripjati na základně vojáků a za třetí byla přes den scéna až moc vysvícená. Pokud bys ale i tak chtěl nakombinovat DMP s AtmosFearem, tak tady k tomu jsou všechny soubory: http://stalker.scorpions.cz/forum3/viewtopic.php?p=84269#p84269

V nejnovější verzi DMP bude Panoramic mod (obrys elektrárny na horizontu) a právě v něm jsou taky detailní textury oblohy, co byly i v AF. HW nároky se sice trochu zvedly, ale stačí promazat textury (hlavně terén a oblohu). Po vydání k tomu dodám návod.

Anonymní řekl(a)...

v gsc urcite chlastaj o sto sest a plni normy na dveste procent musime jim vjerit a doufat ze dvojka bude jeste lepsi nes soch cs a cop a ze se z nas blaznu nescvokne datastor a ted vsich trikrat hip hip hura :D

SKVĚLÁ PRÁCE JENTAK DÁL

Anonymní řekl(a)...

pls kdy vijde dalsi dmp

Datastor řekl(a)...

Až ho dodělám.

Anonymní řekl(a)...

HornyCz

Ahoj Datastore
Mám pro tebe bojový úkol, jestli mi nechceš pomoci nemusíš, nebudu ti tu nic poroučet nemám na to ani to nejmenší právo. Ale k tomu úkolu:

Ve Stalkeru CoP, jak teď hraji, jsem vždycky jšel nachytat artefakty, a pak jak jsem jich měl hodně, šel jsem do skadovysku, a vyspal jsem se dozítra, zeptal fousáče jestli zrovna nechce artefakty které mám, a takhle jsem se vyspal klidně i 30x až jsem to vše prodal a vydělal 140 000 RU. Pak jsem byl i v Jupiteru, a už jsem normal přespával pouze když byla noc. V tu chvíly jsem stalkera nachvíly odložil, a tak za týden ho zas zapl. Hraji už je noc, a když příjdu k posteli, mám na ní ukázáno Spát zmáčknutím tlačítka Enter nebo něco takového, dám Enter, ten text s tím Spát zmáčknutím tlačítka Enter zmizí, hned se objeví a jinak se nic jiného nestane. Jen jak hňup dokola mačkám a nic. Asi se mi to nejak buglo, a tak bych chtěl poradit jestli se s tím nedá neco zrobit. Nahrátí uložené pozice vyzkoušeno. Počkání 2 týdny na zázrak že se to samo zpraví vyzkoušeno. Mačkání na Spát 1 minutu vyzkoušeno, nic se neděje. Nevím co dál.

Tak zkus prosím. Jinak děkuji :)

Anonymní řekl(a)...

HornyCz

Tak Datastore, už povolilo. udělal jsem nasledující:

Mačkal uplně šíleňě ten enter na to Spát, pak jsem si dal inventář, najedl se, sundal vestu, nasadil, nasadil artefakt, parkrat zmáčkl zase na Spát, a už to povolilo. I když si to možná nestihl ani přečíst ten můj problém, i tak ti děkuji, zasloužíš si díku 99999x víc díky tomu co děláš pro

S.T.A.L.K.E.R.A ;))

Datastor řekl(a)...

No... tak díky :) Tenhle problém se sem tam stane asi všem, ale příčinu jsem ještě neodhalil. V nadcházející verzi to ale (doufám) půjde jednou cestou trochu obejít.

Anonymní řekl(a)...

HornyCz

DATASTORE! S tou příčinou.. už vím jak na to!

Kum, nejde to furt, je to furt bugle, ale jak si hodím protiradiakční léky, mohu spát, tabulka se objevuje, ale po 4 sekundach zas nic, a musíš zas dát protiradiaktivitní léky, a zas to jde.. možná ti to pomůže. Jinak mě to nevadí, si dávát na noc injekce, ale to že už jsem za ně utratil 10 000 mě vadí :D

TTenk řekl(a)...

Tentokráte k CoP DMP

1) Nejde vidět žádný HUD vuebc
2) jakmile slezu ten kopec (na začátku hry) FPS spadnou z 50+ na 0-5FPS prima práce
3) na PDA se vubec nezobrazilo místok úkrytu před bloowoutem, ale to že nejsou oznamovány dopředu to je 100% super

Když zakážu gamedata (original hru) tak FPSkaskáknout zpátky nahoru a mohu běhat jak se mi za chce

Datastor řekl(a)...

ad 1 - Viz instrukce nebo doplňky. To, že nevidíš HUD, je SOUČÁST modpacku, ne chyba.
ad 2 - Tohle nesouvisí s DMP, jinak bych takovou stížnost měl pořád a od všech.
ad 3 - Znovu: pročti si instrukce.

«Nejstarší ‹Starší   201 – 261 z 261   Novější› Nejnovější»