NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

5. srpna 2009

DMP Clear Sky 2.0.1 -UPDATE-



Photobucket

A je to tady - z původního přídavku se vyklubala nová a aktualizovaná verze, která krom několika oprav přináší i slíbené nové zbraně - Heckler & Koch HK416, FA-MAS a pistoli Glock 18 s režimem plně automatické střelby. Krom toho se změn dočkal inventář, kde se už konečně správně zobrazují automatické pušky i s přídavnými optikami a granátomety (ale v tuhle chvíli ještě nesedí úplně všechno). Změny poznáte i u padlých NPC a u barmanů, kterým se rozrostl sortiment o spoustu nového jídla, tak neváhejte a stahujte. Velikost balíku je zhruba 450 MB.

Poznámka:  
Aktuální verzi s pořadovým číslem 2.1.5 naleznete pod následujícím odkazem.
 

205 komentářů:

«Nejstarší   ‹Starší   201 – 205 z 205
Boris řekl(a)...

Problém s načítáním uložené pozice, trvá asi 30 minut a přitom disk i procesor jedou na 50% výkonu. Co s tím? Děkuji

Datastor řekl(a)...

Na řešení mám moc málo informací. Potíže při načítání starších pozic můžou nastat v případě, kdy si do beden nebo do mrtvol schováváš abnormální množství výbavy, případně pokud máš hodně věcí přímo u sebe (například po vlastních úpravách nosnostního limitu postavy).

Vzhledem k tomu, že Clear Sky nebyl zrovna nejoptimalizovanější, zkus srazit pár věcí v nastavení grafiky, případně přepnout na nižší (horší) render - z DX10 na DX9 a podobně.

Taky je potřeba vědět, jestli hra běží dál nebo jestli ve správci procesů vyběhne přímo hláška, že aplikace byla ukončená (a pak se podívat na výpis z logu).

A ještě poslední možnost - potíže jsou i v případech, kdy chceš rozehranou nemodifikovanou hru dál hrát s modifikací, aniž bys nespustil celou hru od začátku. Což platí samozřejmě i obráceně - s namodifikovanou uloženou pozicí nejde pokračovat v základní hře. Těch možností je strašná spousta.

Boris řekl(a)...

Díky, doplním informace:
Hraju Stín Černobylu ve verzi 1.005, pomalé načítání je při prvním loadingu po spuštění hry, at už je to s DMP nebo bez. Další načítání trvá dvě tři minuty. Výbavou to nebude, právě jsem začal v Kordonu a nemám skoro nic (jinak nejnovější DMP8 fakt není žádná legrace). Počítačem to taky nebude, dohrál jsem na něm všechny tři díly několikrát a bez problému. Reinstal nepomohl. DirectX přeinstalováno.
Teď už zbývá jen reinstal Windows :-(

Datastor řekl(a)...

Jo takhle... tak příště posílat dotazy ke konkrétním dílům přímo do adekvátních částí, potom se mi na otázky i líp odpovídá.

Ale pokud se dlouho načítá i základní hra, tak to nejspíš ve Windowsech bude. Zkus ještě do zástupce hry připsat parametr -noprefetch a zkusit, jak se bude načítat potom. To by zabrat mohlo.

A ještě malá poznámka - co jsem vypozorval už dřív je to, že krabicová verze se na Windows 7 načítá několikanásobně delší dobu, než Steam verze - proto už používám výhradně tu steamovou. Můžeš ještě vyzkoušet přepnout režim kompatibility na Windows XP SP2.

Martin čambál řekl(a)...

stiahnutie verzie 2.15 mi nejde stiahne mi iba najnovšiu chcel by som minimapu mieridla a stav zbrani ... jednoducho čo bolo pôvodne na obrazovke , dá sa to nejak ?

«Nejstarší ‹Starší   201 – 205 z 205   Novější› Nejnovější»