NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

5. ledna 2009

Newsletter #1


Copak se událo za těch několik prvních dní v novém roce? [EDIT 7.1.2009] V sekci doplňků už konečně je nový Winter mod pro původního Stalkera, který oproti dříve uveřejněnému disponuje i zasněženými stromy a celkově působí reálněji. Změny postihly i běžné šrouby, ze kterých jsou nyní sněhové koule.

Co se týče Clear Sky, snažil jsem se o přepsání předmětů, které po hráči chtějí členové frakce Jasná obloha hned v bažinách. První pokusy spočívaly v náhradě sovětské munice 5.45mm na více rozšířenější munici ráže 9x19. Hra pak bohužel po úvodní expanzi nepokračovala dále a Šrám zůstal nehybně stát na věži. Tohle tedy nefungovalo a v modpacku tudíž nic z výše zmíněných přepsání nebude.

Co se však povedlo vcelku bez potíží změnit je účinek zbraní, který pár lidem ležel v žaludku. Zbraně mají zhruba poloviční účinek než minule a soubor nutný k této změně najdete v Clear Sky doplňcích. Krom toho se na internetu objevily dvě skvěle vypadající textury pro pušku ZM LR-300 a známou pistoli Colt 1911 (tu ale bylo nutné částěčně upravit). Autorem obou z nich je mistr na textury, TehSnake. Textury budou začleněny i do nové verze modpacku, kde navíc kromě dalších věcí přibyla i opravená textura k samopalu MP5, na němž se nezobrazila textura tlumiče (za to může samo GSC svojí změnou ve zobrazování některých tlumičů jako takových). Probíhají i testy kdysi vyřazené pozměněné viditelnosti všech NPC postav z verze 1.2, u Ašota bude ke koupi i pistole Sig-Sauer P226 s rozšířeným zásobníkem a dojde i na několik dalších změn včetně barevné mapy Kordonu.

Žádné komentáře: