NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

24. prosince 2019

Šťastné Vánoce!

Vážení a milí stalkeři,
skoro ani pořádně nezazněl zvuk dozimetru a máme tady zase Vánoce. Tentokrát sice nepřicházím s nějakou novou verzí modpacku, protože finální verze ještě nejsou kompletní, ale místo toho tady pro vás mám trochu jiný dárek – jsou jimi starší verze DMP jak pro Stín Černobylu, tak pro Clear Sky i Call of Pripyat. Mnozí z vás si o ně několikrát psali, no a tak jsem prohledal archivy se zálohami a vytahal všechno, co šlo (a v budoucnu pár dalších verzí ještě přidám). Odkazy na ně najdete ve zcela nové záložce Archiv, kterou najdete na hlavním panelu pod záhlavím.

Plnohodnotná déempéčka vyjdou někdy během příštího roku, protože je potřeba do nich ještě naroubovat pár nových funkcí a možností a ty pak ještě otestovat. Nemusíte se tedy bát, že by vývoj skončil. To totiž rozhodně ne. 

Rád bych všem popřál spoustu zdraví, radosti, štěstí, klidu a pohody a hlavně krásných chvil strávených se svými nejbližšími. A i když Vánoce nejsou o dárcích, tak věřím, že pod stromečkem najdete nadílku, která vykouzlí úsměv na tváři i radost v srdci.

Krásné svátky, spoustu hezkých chvil a úspěšný nadcházející rok nejen v Zóně, ale hlavně mimo ni.

11 komentářů:

Tomík řekl(a)...

Trochu pozdě, ale Veselé Vánoce, hodně zdraví a vše nej do roku 2020 i tobě Daty. Doufám, že jsi měl hromadu artefaktů pod wishgranterem a žádný rezatý patrony! Moc se těším na další sérii DMP, tak hodně úspěchů nejen s ním, ale se vším do čeho se pustíš. Ahoj.

Ferdys řekl(a)...

Krásné svátky i tobě Daty. Mimochodem neuvažoval jsi, že bys dávala víc novinek formou videa? Ukázat změny ve videu místo na obrázcích?

Unknown řekl(a)...

Vše nej do nového roku 2020,těším se na to co příjde.

Datastor řekl(a)...

Díky všem za přání. Co se týče novinek formou videa, tak ne vždycky je to nezbytnost. Budu se ale snažit trochu polepšit a videí teda uveřejňovat víc.

Elkitty95CZ řekl(a)...

Ahoj Daty. Vše nejlepší v novém roce a hodně sil při vytváření tvých skvělých modpacků. Posílám ještě zajímavý mód, ze kterého si můžeš vzít inspiraci do budoucna. Má moc pěkné animace a textury zbraní, viditelné používání léků a možnost sebevraždy pod vlivem kontrolora https://games.tiscali.cz/oznameni/diky-modu-gunslinger-pro-stalker-call-of-pripyat-vas-controller-prinuti-k-sebevrazde-338189

Tombert řekl(a)...

cože

Tomík řekl(a)...

Ahoj Daty! Dlouho žádná novinka o dmp. Jak to jde a jsi v pohodě?

Datastor řekl(a)...

Tomík:
Nazdar, je toho k dodělání trochu víc, než jsem původně čekal a delší dobu jsem musel řešit ještě pár okolních problémů, co se nakupily. Novinka ale bude a práce na DMP pokračuje dál :). Díky moc za zájem a rád bych poprosil všechny ještě o kus trpělivosti.

Hokyns řekl(a)...

Ahoj, každý den se dívám, zdali něco nového, tak jsem rád aspoň za nový komentář :D Díky, přeji úspěchy :-)

Ferdys řekl(a)...

Hoj. Chci se zeptat. Je to velký problém, když budu instalovat DMP pro Stín na verzi hry 1.0006? Díky

Datastor řekl(a)...

Nazdar,
to bohužel nedovedu přesně říct. Při vlastním testování docházelo k problémům v AI postav nebo k potížím v průběhu misí, někteří hráči ale nic z toho nehlásili. Obecně je ale patch 1.0006 celkem bastl, takže pokud je ta možnost, doporučil bych 1.0005.