NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

7. července 2014

DMP Renova [Clear Sky] - update 3.13

I když už jsem do Clear Sky dál zasahovat nechtěl, nakonec se situace přece jenom změnila a vydávám update, řešící jednak několik tu menších, tu trochu větších chyb. Zároveň [snad] došlo i k opravě dvou zásadních chyb z původní hry, které mohly nenávratně poškodit uložené pozice. 

Archiv po stažení stačí rozbalit a složku gamedata překopírovat přes stávající gamedata složku s nainstalovaným modpackem. Následně už jen povolte přepis všech potřebných souborů. Jedná se pouze o aktualizaci, která bez základního modpacku [DMP Renova 3.12] nebude fungovat!

________________________________________

Seznam změn

________________________________________

Aktualizace článku [září 2014]: Update 3.13 je již pevnou součástí stávající dostupné verze.

7 komentářů:

Unknown řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Unknown řekl(a)...

Zdravím děkuji za tenhle skvělý mod pack jen bych se chtěl zeptat zda bych si tam nějak nemohl zapnout zobrazováni minimapy HP počtu munice atp které to v základní verzi hry ukazuje?

Unknown řekl(a)...

Děkuji za rychlou odpověď :-)

Unknown řekl(a)...

Po několika hodinách hraní musím říct že váš mód je dobrý ale má jednu zásadní chybu kterou měla již základní hra a vy jste ji ještě přidali.Jde o obchodníky když kupuju náboje např tak koupím 80 nábojů do AK a zaplatím 4 000 a když já prodám 600 nábojů do AK dostanu 500 rublu tudíž pokud se mi líbí nějaká zbraň u obchodníka tak ani není šance si na ni vydělat protože než si opravíte vybavení a nakoupíte munici jste zas bez pěněz.

Datastor řekl(a)...

Ne, o chybu nejde. Během hraní si jde vydělávat prodejem zbraní a artefaktů. Munice se nevyskytuje v počtech, kdy by ji šlo po stovkách nebo tisících kusech prodávat s abnormálním ziskem a čekat, že za 500 brojů si půjde koupit odstřelovačku.

Unknown řekl(a)...

Chtěl bych se ještě zeptat ve chvíly kdy se poprvé dostanu do Rudého Lesa a setkám se z Lesníkem dá mi úkol že mu mám donést artefakt kompas který je v dole nedaleko od něj.V tom dole je žebřík který vede dolů kde jsou anomalie je tam artefakt a mrtvola stalkra tak jako v základním nezmódovaném stalkrovy se z tama nedá dostat je to schválně nebo jste to přehlédly?

Datastor řekl(a)...

Dá se odtamtud dostat, stačí rozrazit zátaras na stěně.