NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

9. dubna 2014

DMP Altera - update 3.68


_______________________________________________________________

Download [23 MB]: dropbox 
Seznam změn: PDF
________________________________________________________


Popis:
  • Oprava dlouho přítomné chyby, která zaviňovala pád hry při zvýšené únavě [identifikace v logu: "dialog is already hidden"]. Díky opravě tak mohlo dojít na opětovné zahrnutí únavy po konzumaci běžného jídla a nově i po použití lékárniček a několika dalších medikamentů v závislosti na jejich typu.

Instrukce:
  • Jednoduše stačí spustit instalátor a vybrat si, jaký režim chcete. Spolu s ním se nainstalují i všechny upravené soubory a změní se číslo verze v hlavní nabídce. Aktualizaci instalujte do hlavní kořenové složky s nainstalovanou hrou [například C:\Hry\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat].
  • Odkaz k aktualiaci je uveden i v základním článku u DMP Altera 3.6. Archiv zároveň obsahuje změny ze všech předchozích aktualizací a není tedy nutné stahovat předchozí.

Poznámka:
  • Pokud hrajete s navýšeným FOVem [hodnotou zorného pole], je nutné stáhnout si ze sekce doplňků upravené soubory kompatibilní s nejnovější aktualizací.
  • V případě hraní s AtmosFearem je nutné stáhnout znovu DMP plugin pro základní verzi AtmosFearu a soubory z archivu překopírovat do hlavní gamedata složky s aktivním modpackem.

13 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Při nákupu M16A2 u Havajce hráč obdrží M16A1 s optikou a dvacetiranným zásobníkem. A kam se poděla brokovnice winchester? Místo ní je ta ruská puma?:( Ta má naprosto příšernou animaci, vůbec se na to nedá koukat. Nábojnice z toho lítají do obou stran... hrůza! Origo model s onimací od Gosukeho jsou nebe a dudy...

Datastor řekl(a)...

Tak se na ni nedívej, vždyť tě do jejího používání nikdo nenutí. Těch zbraní je v modpacku dost na to, aby si všichni vybrali, co jim bude nebo nebude vyhovovat a podle toho se pak zařídili.

Anonymní řekl(a)...

Šel by prosím vytvořit kompletní HUD, ale bez minimapy?:)

Datastor řekl(a)...

Šel, stačí se podívat do doplňků :).

Anonymní řekl(a)...

diki daty konečne opravena chyba z unavou .

Unknown řekl(a)...

Ahoj. Mal by som jednu otazku ohladne instalacie. ide o to ze som si stiahol update 3.68 no a tam v navode je napisane ze sa zmeni aj cislo verzie v hre. Nainstaloval som update a spustil hru. A ked mi naskocilo menu hry tak som si vsimol ze na spotku je to cislo verie. ale ja tam mam toto :
ver. 1.6.02 DMP Altera 3.6 datastor-modpack.blogspot.com . Ale ide mi oto ze tam nevidim 3.68. teda nevem ci som to zle nainstaloval alebo to tak ma byt. H bezi v poho. Inac som najskor nainstaloval DMPcko a hned update. Lebosaom nemal Alteru tak som musel najskor stiahnut.

Datastor řekl(a)...

Nazdar,
spíš si nejdřív zkontroluj, jestli sis update nainstaloval do základní složky s hrou a ne do existující gamedata složky s DMP. V tom případě bys v první gamedata složce měl ještě jednu další, kterou hra už nenačte. To by taky nasvědčovalo tomu, že se nezměnilo číslo verze.

Unknown řekl(a)...

Teraz som to kontroloval, mam to v hlavnej zloske, je tam :

Altera_vyber_rezimu.exe a hned pod tim je altera-update-368.exe a gamedata je asi o 5 riadkou vissie. tak fakt nevem.

Unknown řekl(a)...

a este som tam pridal HUD a 50% zlavu na opravy a to som stiahol z doplnkou.

Datastor řekl(a)...

Nejjistější bude, když spustíš instalaci updatu znovu, nainstaluješ ho někam na plochu do zvláštní složky (tu si pojmenuj jak je libo) a teprv potom z ní překopíruj gamedata složku přes tu s modpackem (a povol přepis souborů). Teď jsem to zkoušel a číslo verze se změnilo, takže sis možná jenom špatně zvolil adresář.

Unknown řekl(a)...

a este by som ktom chcel ze ked som stiahol a vlozil DMP do hry tak mi bezala bez problemou, teda naskocila hned a zobrazilo sa menu a hned som zacal hrat, presiel som asi 10 metrou a hru som ulozil a vipol. potom som stahol a nainstalovao update a spustil hru, no tu hned mi vihodilo hlasku ze fsgame bla bla, to som spravil podla navodu cez dokument z koncovkou bat a hra nabehla ale to cislo som nemal 3.68 ale 3.6.
No neva skusim to hraj tak ako to je. Dakujem za tak skoru odpoved.

Unknown řekl(a)...

Parada uz to mam. Spravil som to ako si povedal a vyskusal a jeto tam. Tera po dlchsej dobe sa mozem vydat zase z nicim novim do zony. Este raz Dakujem.

Datastor řekl(a)...

Nemáš za co. Původně jsem v instalátoru chtěl přímo vynutit cestu ke gamedata složce, ale to se mi bohužel nepodařilo, takže je potřeba volit ji ručně (proto je taky v dialog okně ještě dovětek, kam update správně instalovat).