NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

17. prosince 2013

Tři dé aneb Docela dost dodatků

Datum vydání Altery se rychlým krokem blíží a proto se v dnešním krátkém reportu budu věnovat hlavně několika dalším novinkám a změnám, které na vás v novém DMP budou čekat.

Po pár desítkách nepříliš zdařilých pokusů a asi pěti dnech práce se konečně povedlo změnit efekt noktovizorů k lepšímu. Oproti původním verzím tak už konečně mohou být použity i o půlnočních procházkách například pod zatonským potrubím.


Další menší novinku zastávají dva nové druhy jídla a malá LED zářivka dostupná u Sovy, která po odhození na zem osvítí blízké okolí. Tu můžete využít například hned na Skadovsku, kde je těch temných zákoutí přeci jen víc, než by bylo záhodno.

Jak už bylo požadováno ve starších komentářích, vrátí se bunda banditů, pistole PB konečně bude držená správně a aby toho ještě pořád nebylo málo, bude k dispozici i anglický překlad. Changelog má k dnešnímu dni krásných devadesát položek, takže se rozhodně je na co těšit. Teď akorát zbývá to všechno zkompletovat a postarat se o výběr mezi klasickým a Professional režimem, což je momentálně úkol číslo jedna.

12 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Moc hezké obrázky :)Každý den sem chodím a netrpělivě všechno sleduji.

Unknown řekl(a)...

Jen napjatě čekám :)

Anonymní řekl(a)...

Krásné to novinky nám přináší mistr Datastor :) Jen se chci zeptat, bude v Alteře již v minulosti zmiňované obírání mutantů o části těl, anebo je to vypuštěné ? Děkuji.

Datastor řekl(a)...

Samozřejmě, obírání mutantů je plně funkční (jenom probíhá trochu jinak, než tomu bylo ve Stínu Černobylu a Clear Sky).

Anonymní řekl(a)...

Obíraní častí mutantu na spusob FAR CRY 3
:D :ON

Unknown řekl(a)...

Daty mam jede dotaz. Slo by do Stalkeru pridat neco jako diar v pedeacku? Kam by si clovek mohl psat poznamky? Rikal jsem si,ze kdyz tam je gps lokator,ke kterymu jde dat popisek,tak ze by slo udelat neco kam by slo psat. Kolikrat by se mi to hodilo,kdyz se nejaky cas nedostanu ke kompu a pak chci hrat stalkera a musim se rozpominat co jsem mel v planu a podobne :-) diky.

Datastor řekl(a)...

Teoreticky by to šlo, prakticky ale nemám ponětí, jak. U GPS nejde zadávat diakritika a diskutabilní by byla i případná délka textu. Bohužel v tomhle se nijak moc nevyznám.

Sub_Zero řekl(a)...

Daty. Jako každej rok nejlepší dárek k Vánocům zase od Tebe. Díky. Moc se těším :-)

Unknown řekl(a)...

Ahoj Daty chci se zeptat nevím jestli se to někde zmiňovalo ale proč v Anglické verzi hry jsou tzv. battle music a v České ne ?

Datastor řekl(a)...

Nazdar,
pokud myslíš tu hudbu při přestřelkách, tak ta je ve všech verzích (už dokonce od Clear Sky). Já ji ale nepoužívám, akorát to kazí atmosféru.

Unknown řekl(a)...

já jí tam totiž vůbec nemám a chtěl bych to s ní vyzkoušet

Datastor řekl(a)...

Protože ji je potřeba zapnout v nastavení hry. Sama od sebe je ve výchozím stavu vypnutá.