NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

9. března 2013

Březnový report

Jelikož se na Bloggeru začíná až neuvěřitelně rozmáhat aktivita spambotů a já poslední dobou nedělám nic jiného, než že mažu stupidní odkazy na weby cestovek nebo zázračných preparátů podněcujících růst všech myslitelných i nemyslitelných orgánů, musím chtě nechtě přistoupit k jistým změnám v přidávání komentářů. V tuto chvíli je komentování samozřejmě možné, ale pouze pro registrované uživatele. Kdyby se objevily problémy, stačí mi dát vědět na e-mailové adrese uvedené v zápatí blogu. Doufám, že vás to od komentování neodradí, ale bohužel je to v tuto chvíli jediná možnost, jak nestrávit půl dne promazáváním spamu.

V dohledné době bych rovněž chtěl udělat ještě alespoň jedno video z DMP [ideálně jedno z Pripjatě a jedno z Clear Sky], ale ani to nebude tak úplně bez problémů. Důvod je jednoduchý - vedení YouTube opět zjevně prodělalo nějakou mozkovou příhodu neslučitelnou s běžným chováním a proto se zhruba do dvou týdnů objeví jednotný vzhled všech YouTube účtů. Hurá zpátky do minulosti. Odzvoní vlastním pozadím, ty tam budou i ostatní vlastní úpravy a místo toho všeho dostaneme typickou fejsbúkovsky unifikovanou šablonu určenou převážně pro tablety a mobily, kde půjde změnit maximálně tak banner v horní části stránky. Ale podle kravaťáků je přesně tenhle bastardismus krokem k [cituji] Dodání jedinečné struktury svému obsahu. Logika jde vážně stranou.

Teď ale trochu z jiného soudku. Na četné žádosti bych do revidované osmičky pro Stín Černobylu rád zpětně dodal režim freeplaye z jednoho ze starých vydání DMP [kde ale ještě nefungoval zcela korektně]. Otázkou je, jestli se mi podaří najít všechny potřebné funkce a vypreparovat je do nového buildu - proto ještě tuhle změnu nemůžu oficiálně potvrdit. A samozřejmě došlo i na řadu jiných vylepšení, mezi něž se dá kupříkladu počítat pozměněná výdrž postavy při sprintu v některých druzích obleků, další mírné změny ve výbavě a odměnách, přidání pěti postranních úkolů [o kterých padla řeč už v předchozích novinkách] a spoustu dalších oprav.

Novinky v Clear Sky a Call of Pripyat bych chtěl pokrýt právě v oněch zmíněných videích - v Call of Pripyat se nově objeví první část Reanimation Projektu od KingFridaye, takže se můžete těšit na předělané animace nabíjení základních pistolí a některých brokovnic, funkční spacák, předělané znovusebratelné batohy a další věci, které rozhodně nebudou jenom do počtu [jak je v poslední době v modding komunitě zvykem] - dokonce dojde i na několik postranních misí, jak už jsem informoval na Twitteru. A když bude zájem, může se v doplňkové sekci objevit i funkční knihovna k rozšíření vykreslovacího rádiusu trávy.


7 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Ahoj Daty, můžeme v Alteře očekávat nějaké nové zbraně ? Ůtočné pušky, opakovačky, brokovnice, pistole apod. ? Děkuji za odpověď

Datastor řekl(a)...

Nazdar,
pár novinek se samozřejmě objeví. Opakovačka sice kvůli problematičtějším animacím nepřibyde žádná, ale to je problém u všech Stalkerů.

Unknown řekl(a)...

Ok děkuji. A ještě mě napadlo, zda by bylo možné zabít zombie jen prostřelením hlavy.

Datastor řekl(a)...

Nemáš za co. Průstřely zombií by přenastavit šly, ale moc se mi do tohohle kroku nechce. Možná někdy formou doplňku, ale to se ještě rozhodnu.

Hanys řekl(a)...

Už se těším na novou verzi DMP pro CoP, zrovna mám uplé 2 epizody z 2,02d a jedna čeká na render.


Můj kanál jestli se chceš kouknout (starý kanál: ctfdelta)

http://www.youtube.com/user/HanysoviGameplaye

Coldtouch řekl(a)...

Bude i dubnový report? :D

Datastor řekl(a)...

Chystám ho, netřeba se bát :).