NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

16. ledna 2011

DMP CoP - Novinky roku 2011

Doba pokročila a je načase dát znovu vědět o postupu DMP pro Call of Pripyat. Nebojte se, nezapomněl jsem na něj a ani se na další změny nevykašlal. Díky RSA Viperovi nově přibyde zpoplatnění zdravotníků - a to jak v Zatonu, tak i v Jupiteru. Nikdo nepracuje zadarmo a těžko by se v Zóně našel lidumil, investující do zdravotního materiálu bez snahy na tom trochu trhnout. 

Další změna se týká toliko ohlašovaného a mnou nepříliš oblíbeného systému upgradů. I na ně došlo a doposud přidané zbraně budete moci až na pár kousků velebit až do zbláznění... nebo alespoň tak, jak hra dovolí. Navíc se budu snažit ke všem novým hračkám dodat i jejich odpovídající ikony - hlavně do upgrade nabídky. Inventární ikonky jsou samozřejmostí, stejně jako jejich popisy. 


Krom toho přibydou zahoditelné batohy, několik nových textur, hrstka oprav herních textů a pochopitelně i jedna další ruská zbraň - Tokarev TT-33. Bez něj to v Zóně tak nějak nebylo ono...

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Deny

Zdravím Datastore, no zatím to vypadá, že DMP pro volání Pripyatě bude skutečnou lahůdkou. Mám tedy jen jeden skromný dotaz - kdy? :-) Alespoň přibližnou dobu do vydání prozraď, strašně se těšíme a díky, že věnuješ tolik svého drahoceného času našim herním choutkám. :-)

Datastor řekl(a)...

V tuhle chvíli si na určení a ani na odhad data netroufnu - chtěl bych teď CoP trochu víc vybrousit a pořádně odladit, aby vedle Stínu nevypadalo jako chudší bráška. Každopádně tam bude ještě větší příklon k survival stylu (podobně jako tomu bylo v Survival Packu pro Stín). Snad se to podaří.

Anonymní řekl(a)...

ratam ze minimalne april maj to nebude...dokazem si predstavit kolko sa s tym brate trapis a kolko casu to stoji teba ani nie lebo teba to bavi ale tvoju rodinu a tak...drzim palce a co najmenej padov... :-))) uz sa neviem sam dockat...skoda ze som presvihol ten nenormalny deal na steame ked boli hry za srackovu cenu vsetky Stalkery

Datastor řekl(a)...

Baví i nebaví... to by bylo na dlouho a moje poznámky by taky o lecčems napověděly :). Funkční verze ale snad bude dřív než v květnu, pokud se náhodou něco nezvrtne. Tak jako tak díky za reakce.