NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

29. června 2010

Pátá videoukázka nových zbraní


Nový den, nová šestice zbraní - tentokrát Ingram MAC-10, brokovnice TOZ-34 s optikou, Mosin Nagant bez optiky s opravou zadního mířidla, útočná puška AEK-971, Tavor CTAR 21 a ve finále si ukážeme XM-8 s vysokokapacitním bubnovým zásobníkem.

Video je ke shlédnutí i v HD kvalitě [1080p].


7 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Tak to vidím že nové DMP bude riadna pecka som plný očakávaní. Škoda že zvuk nefunguje, zaujímali by ma aj zvuky zbraní. Ale no, nechajme sa prekvapiť :)
Tak držím palce nech to pôjde hladko a bez problémov ;)

Datastor řekl(a)...

Neboj, zvuky jsem se snažil vybírat kvalitní. Sice ještě nejsou všechny, ale na tom budu dělat až na konec. Důležitější teď bude seřídit účinky zbraní a další jejich vlastnosti.

radek řekl(a)...

Chtěl bych se zeptat jestli budou nové zbraně mít tu moznost vylepsovaní u techniku??? (velmi v to doufám, hlavně u toho skorpiku by to chtělo nižší zpětný ráz) Děkuji za odpověd....

Datastor řekl(a)...

Ve Stínu technici nejsou, tudíž ani nebudou možnosti úprav - a stejně tak nebude ani Škorpion, protože k němu nejsou animace a postava ho špatně drží.

radek řekl(a)...

oki a v CoP? tam vylepseni zbraní také nebudou zakomponovány

Datastor řekl(a)...

Budu se snažit aby byly, i když možná ne u všech kousků.

Anonymní řekl(a)...

děkuji, tohle je pozitivni zprava.... věřím že to je makačka sám snažim vytvořit vlastní hledi skrz masky + jejich poškozovaní..... (aby to vypadalo jak v METRO 2033 ale s obrouckama hledí)