NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

18. listopadu 2008

DMP addon 1.3.1 [Clear Sky]

Změny:

- Při nasazení bundy banditů má Šrám černé rukávy [obdobně jako na oblecích Povinnosti]
- Dodána nová munice pro AK-47 [používá model stávající munice 5.45x39 mm] + upraveny popisy
- Munice 7.62x39 mm lze koupit u Šilova [Kordon - Samotáři] a u Tunderova [Agroprom - Povinnost]
- Dodán transportní exoskeleton [nosnost navýšena o 100 kg, velmi nízká ochrana proti úrazům, k mání u Šilova]
- Dodána oprava ikon výbavy, textur optik [samostatná složka] a úkolů

Download: e-disk


Náhledy:



Instalace:
Archiv stačí rozbalit a obsah všech složek nakopírovat do stávající gamedata složky s DMP 1.3. Více informací v instrukcích přímo v archivu.

16 komentářů:

Jirka řekl(a)...

Neví prosimvás někdo,kde si opatřím tu trofejní AK 47? hledám to po zoně už delší dobu a pořád nic...asi sem něco překouknul.

Datastor řekl(a)...

Pokud ti jde o přímo Trofejní AK, tak to ti zadá jako postranní úkol stalker v Kordonu (zadavatel se mění co hru, takže je potřeba zkoušet oslovovat většinu NPC). Normální už dodanou AK47 můžeš koupit v Agropromu u Poustevníka (podzemní tunel u těch čtyř nádrží na území Povinnosti).

Jirka řekl(a)...

Jj.dík,du to hned skusit,jinak tvůj modpack je skvělej,hned mě Stalker baví víc...konečně se můžu prospat :D

Anonymní řekl(a)...

ahoj, vím, že je to trošku pozdě když tuto skvělou hru hraju, ale narazil jsem na problém, že jsem si tu trofejní AK-47 koupil u Poustevníka (měl dva druhy AK-47, ale žádná neměla název trofejní) ale když příjdu na dané označené místo, tak tam nikdo není (dokonce ani nepřátelé)

Díky za radu.

Datastor řekl(a)...

Co za místo konkrétně myslíš? CS už jsem přes rok nehrál, takže si nevzpomínám. Pokud jde čistě jenom o zobrazení postav, vyzkoušej načíst starší save pozici (ale vzhledem k množství chyb v základní hře nečekej zázraky).

Anonymní řekl(a)...

je to mezi "střed vesnice" a neutrální základnou" v kordonu a nejsou to jatka po levé straně směrem k neutrální vesnici, ale je to po pravé straně - vede k tomu cesta.

Datastor řekl(a)...

Tam se měli objevit vojáci, ale jenom v rámci úkolu od Valeriána. Hodně problémů s prodlevou v objevování postav i předmětů ale bylo na Vistách, takže možná tohle bude hlavní viník problému.

Je taky otázkou, jestli hraješ s poslední verzí modpacku (testovací build 2.1.5).

Anonymní řekl(a)...

vojaky jsem vystřílel, a pak se tam objevil jeden muž /byl v prvním patře) a za ním byly 3 granáty, pak jsem šel dál ve hře a po nějaké době když jsem se vrátil, tak už tam nikdo není. Nainstaluju poslední verzi modpacku, mám totiž nějakou verzi 1.x. Díky za pomoc.

Anonymní řekl(a)...

tak jsem formatnul pc, nainstaloval zakladni hru, doinstalovat 1.5.10 patch pak pridal 2.1.5 mod a už v bažinách mi to během 20 minut padlo na hubu asi 4x. Nechapu co s tim mám dělat.
Většinou to spadne na:
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
[error]Line : 180
[error]Description :
[error]Arguments : LUA error: ...k.e.r. - clear sky\gamedata\scripts\xr_patrol.script:199: attempt to index field '?' (a nil value)


někde se to řešilo, ale oprava není :-/

to mi řekněte, že to nedohraju :-/

Datastor řekl(a)...

Zkus radši patch 1.5.07, s desítkou nemám zkušenosti - plus rozehrát hru od začátku. Potíže s xr_patrol jsou i v základní verzi, což modpack nijak opravit nedovede.

Anonymní řekl(a)...

task už hrasju a zatím nepadám. Bohužel jsem narazil na jeden drobný problém a to je ten, že nevidím stav munice (ve zbrani / celkem) druh vidím, ale číslo bohužel ne. Čím to může být?

mám parch 1.5.10 + 2.1.5 MOD pack.

Datastor řekl(a)...

Nezobrazení počtu munice je cíleně - je na to ale plugin v doplňcích nahoře v záložkách.

Anonymní řekl(a)...

tak jsem to "dohrál" :-/ respektive jsem v elektrárně procházim teleportama a pak během toho jsem střílel do střelce. Pak mi to napsalo, že jsem splnil úkol a naběhlo video s chodbou plnou mrtvých lidí s tím, že jeden měl napsané na ruce S.T.A.L.K.E.R.. Pak video zkončilo a já běhám po elektrárně, kde někdo sřílí ale ne po mě a nikde jsem ho ani nenašel. je to chyba?

Datastor řekl(a)...

Ne, tohle bylo oficiální herní zakončení (až na to, že DMP přidává freeplay režim právě po dokončení hry). Taky proto hodně lidí Clear Sky nebralo jako hru ze stalkeří série - a oprávněně.

Anonymní řekl(a)...

tak to je pro mě šílené zkamání, hru jsem koupil v bazaru za 200,- a musím uznat, že jsou to vyhozené peníze. Je pravda, že jsem nikde na netu nezjišťoval jak je to dobré / špatné a vycházel jsem z prvního dílu (SoC). Bohužel musím uznat, že jse hodně zklamaný :-/

Obrovské množství bugů a konec stojí za velký kulový :-/

První díl měl alespoň více konců :-)

jak je na tom třetí díl (call of prypjat)? má to cenu? nebo opět budu zklamán? :-/

Datastor řekl(a)...

Tak oproti Clear Sky to jsou nebe a dudy. Sice se nedočkáš zásadnějších změn a ve hře jsou jenom tři lokace, ale jako následovník Stínu si Call of Pripyat nevedl vůbec špatně.