NOVINKY


[19.04.2021]
■ Vydán update 4.2.01 pro DMP Renova 4 [Clear Sky].

[06.08.2020]
■ Vydána aktualizovaná verze DMP Renova 4.1 [Clear Sky].

[30.03.2020]
■ Sloučení DMP Altera 4.0 [Call of Pripyat] s poslední aktualizací a uveřejnění nových odkazů ke stažení.

12. září 2008

Stalker Hispano Patcher [Stín Černobylu]

Tuto utilitu využijete tehdy, pokud máte verzi hry s patchem 1.0005 či vyšším [například pokud jste si zakoupili edici od CDProjektu] a chtěli byste se vrátit ke starším verzím. Stačí jen spustit soubor, zvolit možnost 1.0004 [nebo jakoukoliv další dostupnou volbu, která Vám vyhovuje] a potvrdit instalaci. Všechny soubory ze složky, kam se obsah patcheru nakopíroval, nyní zkopírujte do hlavní složky se Stalkerem a povolte přepis.

Budete-li chtít v budoucnu hrát multiplayer, kde je vlastnictví novějších patchů nutností, stačí jen soubory, které nahrazujete novými, zazálohovat do separátní složky. Vždy když budete později chtít, stačí zálohované soubory vrátit na své původní místo, zazálohovat nově změněné soubory a nakonec přejmenovat složku gamedata.

Poznámka: Během používání upravených souborů Hispano Patcherem může během hry docházet k prolínání zvukových stop nebo ke špatné detekci zvukových kanálů.

Download: Google Drive

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Je soubor uložen i někde jinde? Odkaz už nefunguje.

Datastor řekl(a)...

Odkaz už by měl znovu fungovat, patcher jsem nakopíroval přímo k sobě na Dropbox.

Anonymní řekl(a)...

Jop díky, paráda :-))

Anonymní řekl(a)...

Pardon, ale už to zase nafachčí

Datastor řekl(a)...

Odkaz by už měl zase fungovat, díky za nahlášení.

Unknown řekl(a)...

Ahoj, prosím tě, po dlouhé době jsem chtěl rozjet SoCH. Ovšem po stažení a otevření Hispano patcheru mi vypisuje, že je soubor poškozen a nejde extraovat na disk. Nemáš s tím zkušenosti?

Datastor řekl(a)...

Nazdar,
právě jsem upravil odkaz na funkční verzi, ALE!

Použití Hispano Patcheru s sebou nese několik problémů, kdy třeba během hry dochází k prolínání zvuků - ostatně to jsem psal přímo v článku.

Pokud potřebuješ přejít z verze 1.0006 na 1.0005 a máš Steam verzi hry, tak bych spíš než Hispano Patcher doporučil následující metodu.

Pokud máš klasickou krabicovou verzi od CD Projektu v novějších Top Seller edicích, kde byl patch 1.0006 už v základu, tak dej vědět a soubory přímo pro tuhle verzi bych nahrál dodatečně ze svojí původní edice.